Wysłany:
2007-05-26, 23:59[Reggae] East West Rockers
niestety nie udało mi się ich posłuchać na żywo w listopadzie w hali ludowej na One Love bo grali o dość dziwnej porze tj. około 4 rano kiedy ja tam byłem od 17, więc już nie dałem rady a nie skojarzyłem wtedy za dobrze ich muzyki, dopiero potem dowiedziałem się, że to skład Ras Luty.
płyte wydali 18 grudnia 2006, ma 14 bardzo fajnych kawałków, które podobają się nie tylko fanom tej muzyki ale także wielu innym osobom, na prawde polecam
informacje o płycie pobrałem z ich oficjalnej strony, znajdziecie tam też info o koncertach, jeżeli grają w waszej okolicy to warto się wybrać => http://eastwestrockers.com
moje ulubione utwory to "bless ya" i "Rockers anthem"
niedawno do kawałka "dokąd tak biegniesz" nagrano teledysk:
klip nagrywany we Wrocławiu, kładka nad torami jest niedaleko mnie, moja mama tamtędy do pracy chodziła kiedyś
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).