Prawie cztery lata temu założyłem wątek perelki deviantart a dzisiaj chciałbym powyciągać od was linki do prac (lub najlepiej do filmów pokazujących proces powstawania danej grafiki) najlepszych - według was - grafików pracujących na PS (lub innym profesjonalnym programie).
na początek dam coś od siebie - realistycznie wykonana Megan Fox przez Nico Di Mattia:
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-03-06, 14:04
A ja się tylko zastanawiam czy ta praca była wykonana na podstawie jakiegoś zdjęcia czy gościu tak z głowy rysował. Bo jeśli z głowy to jestem pod pełnym wrażeniem. Warsztat ma koleś naprawdę świetny i tylko można go podziwiać.
miglu149 napisał/a:
Wydaje się aż niemożliwe...
A widziałeś dzieła słynnych malarzy? No... I nie tylko tych słynnych . Wielu z nich potrafiło malować bardzo realistyczne obrazy, jeszcze bardziej realistyczne niż ten mistrz Photoshopa .
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-03-06, 19:53
Inez napisał/a:
A widziałeś dzieła słynnych malarzy?
Nie, nie chodzę do muzeów i nie oglądam obrazów.
A tak naprawdę lubię tylko abstrakcje i surrealizm.
A ja się tylko zastanawiam czy ta praca była wykonana na podstawie jakiegoś zdjęcia czy gościu tak z głowy rysował. Bo jeśli z głowy to jestem pod pełnym wrażeniem. Warsztat ma koleś naprawdę świetny i tylko można go podziwiać.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-03-07, 01:11
Htsz napisał/a:
ze zdjęcia, co potwierdziła rejczel, nie zmienia to jednak faktu, że ten ktoś potrafi rysować
No potrafi, potrafi, tego nie można mu zaprzeczyć, ale z drugiej strony to czy umiejętności malarskie to wszystko? Wychodzi na to, że nie jest zbyt kreatywny .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).