Normalnie Wiedziałem, że mam około 30 pkt z zadań to po ch sie męczyć, nie miałem ochoty myśleć jak napisać maila ani nic, a tym bardziej nie chciało mi się pisać tego o przedstawieniu. Nie wyspałem się temu nie miałem ochoty na wymyślanie. Budzenie sie co godzine raczej nie jest miłe.
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Wiesz, ja jestem dobry z czytania i troche ze słuchu, jeśli chodzi o pisanie to jestem lewy bo często nie potrafię wymyśleć słowa na to co chce napisać to wiesz, po ch sie ośmieszać
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Wiesz, ja jestem dobry z czytania i troche ze słuchu, jeśli chodzi o pisanie to jestem lewy bo często nie potrafię wymyśleć słowa na to co chce napisać to wiesz, po ch sie ośmieszać
czyste lenistwo i brak woli walki
naprawdę.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Yzoja, ja jestem zadowolony z 2ch rzeczy w życiu, tego że mam zawód po skończonej zawodówce i mam średnie po dwóch latach uzupełniającego lo... matura to dodatek także nie muszę mieć 99% ze wszystkiego bo i tak i tak nie ide na studia, jedyne co to policealna szkoła jak będę miał kasę. Proste (A lenistwo owszem )
Yzoja, ja jestem zadowolony z 2ch rzeczy w życiu, tego że mam zawód po skończonej zawodówce i mam średnie po dwóch latach uzupełniającego lo... matura to dodatek także nie muszę mieć 99% ze wszystkiego bo i tak i tak nie ide na studia, jedyne co to policealna szkoła jak będę miał kasę. Proste (A lenistwo owszem )
to po co w ogóle pisałeś tą maturę skoro i tak masz ją gdzieś?
szkoda papieru, naklejek z kodem kreskowym i czarnego długopisu.
Nie ma puki co na rozszerzony poziom matematyczny odpowiedzi, miały być dzisiaj w okolicach 10 rano ale nie ma do teraz i nie wiadomo kiedy będą.
A co do mojej matury, warto spróbować a nuż będzie matura, nic się nie stanie (odpukać) jak coś nie pójdzie dlatego to nie do końca marnowanie papieru, po za tym być może będę miał kolejną rzecz do dumy z siebie ^^
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).