Wysłany:
2010-05-06, 16:59
emm napisał/a:
Rododendron napisał/a:
Żadna gdańszczańska ani lubelska uczelnia nie bierze pod uwagę polskiego przy rekrutacji
hm, a UMCS na psychologię na przykład nie bierze? albo przede wszystkim na filologię polską na KUL-u xd
Nie wiem, mnie interesują kierunki ścisłe
[quote="teneniel"]jeszcze możecie używać kalkulatorów z funkcjami
em... nie możemy
tylko proste, +, -, *, /, =
u mnie chłopak wszedł z takim rozwiniętym, to zabrali, kazali liczyć pod kreskę. a chłopak na rozszerzeniu, to się sam przejechał na swojej glupocie.
Strelicja napisał/a:
historia będzie np. tylko przez rok/dwa lata
To akurat nic nowego, w szkole w mej miejscowości profile humanistyczne mają chemię przez dwa lata i gudbaj
A co do gimnazjum, to słyszałam plotki, że mają je skasować i znów przerobić na 9-letnią podstawówkę. Ale to się łączy z przewróceniem całego szkolnictwa do góry nogami.
Ale zanim to zrobią, to ja pewnie już będę babinką
A z kolei kiedyś jeszcze pani minister edukacji powiedziała, że matury zlikwidują, tylko przywrócą egzaminy wstępne na studia - i to byłoby NAJLEPSZE rozwiązanie. Każdy zdaje to, co od niego wymagają na danej uczelni, a nie to, co ministerstwo wymyśliło I humaniści nie boją się matmy, ścisłowcy nie cackają się z lekturami
Soulo napisał/a:
angielskiego jak dla mnie był mega banalny
U mnie odwrotnie Ale mówiłam już, że ani nie jestem z tego mocna, ani nie słyszę tego wszystkiego, nie wychwytuję za bardzo, jak się skupię na jednym, to dwa opuszczę...
Ale sprawdziłam sobie wyniki i MAM NADZIEJĘ, że jakoś na to >30% będzie Na pewno podniosę sobie trochę tym mailem i listem, za sam głupi przekaz informacji - bo gramatyka to też leży XD I za kompozycję i za inne cuda na kiju...
Oj, jak się nie uda, to się nie uda, dobrze, że przynajmniej poprawka w sierpniu, rok czekać nie trzeba
Soulo napisał/a:
nie chciało mi się
Eto... A to nie jest tak, że za nienapisanie choćby przecinka, to się oblewa? ^^' Bo nam tak mówili, że mamy głupie "Hello" napisać, żeby było.
No, ale mogli tylko nam taki kit wciskać
Rododendron, dasz radę Wierzę w Ciebie A co do maila i tego drugiego to jak zadania z matmy, nie musisz ich zrobić, zaliczą Ci to co masz, po prostu tak jak z matmą omijasz to którego nie umiesz rozwiązać, tu ta sama zasada. Na polskim tego omijać nie można bo główne pkt są osadzone na wypracowaniu. Także nie jest źle Ale dobrze że Tobie mówili żeby wszystko zrobić, zawsze sobie pkt nabijesz
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Wysłany:
2010-05-06, 18:41
Sprawdziłam sobie odpowiedzi i 40% powinno być Ale wiadomo, że oni to sprawdzą po swojemu, więc może będzie troszku lepiej
Nie pukajcie się w głowę, że się cieszę z takiego wyniku. To dla mnie był bardzo ciężki dzień
Rododendron, ja doskonale rozumiem ludzi którzy mają z czymś problemy i nie mam najmniejszego zamiaru się pukać w głowę że kogoś cieszy 40% z angielskiego a kogoś wkurza że np mu wychodzi 70 a chciał więcej. Wiem że każdy człowiek jest inny i z różnych przedmiotów idzie lepiej z innych gorzej dlatego wierzę w to, że i Tobie bardzo dobrze poszło
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Dużo moich znajomych pisało Wos rozszerzony - dosyć trudny. Za to znowu mówią, że jak zobaczyli wos podstawe to był dla nic banalny :d
Jutro może poglądam te arkusze, póki co nie wiem,więc nie oceniam. Jedynie słyszałam o wypracowanaich z wos urozszerzonego - jak dla mnie bardzo fajne tematy, bo związne z historia ;D
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).