Owszem, w sobotę Prywatna szkoła i problem z nauczycielami jest i nie ma możliwości w tygodniu zrobić jeśli nauczyciele pracują w innych szkołach.
Oficjalnie mówie, mam wyje.. na polski ZDANE to dziadostwo. Za tydzień w niedzielę angielski i spokój czekanie na wyniki a Wam wszystkim życzę powodzenia we wszelkich pozostałych egzaminach i wierzę, że zdacie, wiara uskrzydla
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Zrobiłem z ciekawości arkusze z angielskiego (części związane z rozumieniem tekstu czytanego i transformacje) i stwierdzam, że podstawa była bardzo prosta. Rozszerzenie nieco ambitniejsze, ale też w zasięgu osoby na poziomie FCE.
Za to tematy do pracy pisemnej nie podeszłyby mi w ogóle.
Próbuję się ośmielić i zajrzeć do matematyki, ale dla kogoś, kto licealną matematykę ostatni raz widział kilka lat temu, to będzie trudne.
Wysłany:
2010-05-10, 13:48
Ogromne lanie wody i 90% odpowiedzi podane w tych tekstach przed zadaniem
Ja jestem baaardzo zadowolona, dużo genetyki było, więc punktów naleci.
No i żadnych Krebsów, "Slaków-czaków-i-korczaków" niet, tylko przepuszczanie przez błonę chloroplastu, więc się woooda lała
Takie matury to ja mogę pisać XD
Zwaliło mnie zadanie z porównaniem cząsteczki glikogenu i celulozy. Niech mi ktoś powie, jak w tej marnej linijce miałam zmieścić zdanie "W cząsteczce celulozy na przemian występuje wiązanie α-glikozydowe i β-glikozydowe, w glikogenie tylko β"? Na matematyce na te jednostronicowe zadania dali dwie strony, tu dali linijkę
No nic Teraz od egzaminatora zależy, czy mi sprawdzi na marginesie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).