A mi jest historia potrzebna i co? Zdaje ją jako przedmiot DODATKOWY...I tak powinno być tez z matą.
Najwyraźniej jestem głupia, bo dla mnie mata to czarna magia
Wiecie, dla osób które rozumieją matematyke to jest to proste, dla tych osób które nie rozumieją matematyki (jak ja i mam z nią ogromne problemy) niektóre dla większości zadania były dla mnie trudne i nie wiedziałem jak się za nie zabrać. Może mnie uratuje wypisanie danych w 2ch otwartych zadaniach. Jak nie to mam poprawke.
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Jak przeglądam odpowiedzi takie teoretyczne na gazecie pl to utwierdzam się w przekonaniu że raczej musze liczyć na szczęście i wierzyć że złapie 15 pkt...
Ja bardziej jestem dobry z polskiego (pomijając lektury) i troche angielski, matma mi kompletnie nie leży, uroki odziedziczenia po mamie humanistyki i 0 po tacie matmy.
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Wiesz, mi kalkulator czasem pomagał, ale z moich obliczeń że z zamkniętych mam jakieś 14 pkt... ratuje mnie to że uznają wypisanie danych w zadaniu .. wkurwie (bez cenzury) sie jak mi braknie pkt do zdania ..
Wysłany:
2010-05-05, 13:13
Strelicja, ja też mogę wymagać polskiego jako przedmiot dodatkowy, bo po cholerę mi znajomość lektur w chemii?
Więc uważam, że to sprawiedliwe, że matma jest obowiązkowa, bo humaniści mieli by za łatwo XD
Ale wiadomo, że łatwo mi to mówić, bo jestem ścisłowcem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).