Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2008-11-12, 16:31
Krzysiek napisał/a:
ja teraz mam w LO świetnego historyka, który świetnie opowiada i to o wszystkim! Nie tak dawno opowiadał nam jednym królu elekcyjnym polski z francji, który był biseksualny i jak jego chłopcy byli traktowani przez polaków
A na historii nauczycielka tez nam o tym niedawno mówiła
A poza tym mamy śmiesznego fizyka (pseud. Żarówa). Ostatnio powiedział nam że jeśli ściągaliśmy z neta wypracowanie to jest plagiat i za to można iść siedzieć, ale jeśli zmieniliśmy choć 5% tekstu to już nie jest plagiat... Żal
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-11-12, 16:37
My też mamy fajnego fizyka. Zakłada fartuch i okulary ochronne, aby zwarzyć fasolę . Albo robił cały dzień dochodzenie, kto ukradł mu magnes, a znalazł się pod jego biurkiem. Albo jak dzisiaj prosiliśmy wychowawczynie, aby pojechał z nami facet na wycieczkę do Francji to ona powiedziała "Fajnie. Jadę z 30 dzieci do Francji a wy jeszcze mi dajecie Pana Zarudzkiego?? Naprawdę wam dziękuję..."
Ostatnio zmieniony przez miglu149 2008-11-12, 16:55, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-12, 16:48
AnulkaNW napisał/a:
Ostatnio powiedział nam że jeśli ściągaliśmy z neta wypracowanie to jest plagiat i za to można iść siedzieć, ale jeśli zmieniliśmy choć 5% tekstu to już nie jest plagiat... Żal
yhy... no to skopiuję sobie to wypracowanie maturalne, które trzeba przedstawiać na ustnym, zmienię wstęp i jestem czysty... (Tiaa)
miglu149 napisał/a:
My też mamy fajnego fizyka. Zakłada fartuch i okulary ochronne, aby zwarzyć fasolę . Albo robił cały dzień dochodzenie, kto ukradł mu magnes, a znalazł się pod jego biurkiem.
ale czy przy tym czegokolwiek Was nauczy?
miglu149 mm1
Wysłany:
2008-11-12, 18:22
Właśnie mało nas uczy. Albo całą lekcję robi z siebie idiotę (oczywiście on o tym nie wie) a potem mamy strasznie dużo materiału samemu zrobić do sprawdzianu...
nie wiem czy to ciekawe, ale w gimnazjum mieliśmy szczęście do nachlanej babki z angola, teraz mamy szczęście do nachlanego faceta z PO.
dodatkowo potrafi sprawdzic 30 sprawdzianów w ostatnie 5 minut lekcji i wszyscy mają z niego 3+/4-/3 w zależności od tego jak mu się pisze. nie mówiąc już o tym, że ktoś spisze od kogoś ćwiczenia (mamy na ocenę) i dostanie lepszą ocenę niż oryginał.
co do jego słabości alkoholowej, najfajniej w jego ustach brzmiała lekcja o szkodliwości używek, był bardzo przekonujący z czerwonym nochalem i mglistym wzrokiem
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2008-11-12, 19:02
to u nas historyczka jak jej sie nie chce sprawdzać to patrzy czy ktoś dużo czy mało napisał. Ja przeważnie zapisze 2,5 strony a5 i dostaje 4:D ale oczywiście leje wody ile sie da:D
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
miglu149 mm1
Wysłany:
2008-11-12, 20:54
rashell napisał/a:
nie mówiąc już o tym, że ktoś spisze od kogoś ćwiczenia (mamy na ocenę) i dostanie lepszą ocenę niż oryginał.
Mój kolega ostatnio wziął moją pracę ocenioną z plastyki (bo miał 1) i dostał 4 i 5 z tym, że ja dostałem za to tydzień wcześniej 4 i 4
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-12, 21:47
rashell napisał/a:
w gimnazjum mieliśmy szczęście do nachlanej babki z angola
Ja mam dość wyrazista kobietę
Mojej koleżance się robi słabo i może zemdleć:
I: Pani profesor czy mogę wyjść, robi mi się słabo...
P: Iza in English, please!
I: ale...
P: I don't heart you! In English. Martyna open the window, please!
I: ...
P: No, no, no!! In English, please!!!
Na facet z PO (uczy też historii) częstował nas ostatnio miętówkami, a na historii ogladamy "Byli sobie odkrywcy"
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).