Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-06-11, 08:13
zaryzykowałbym nawet stwierdzenie - HAŃBA!
Lekko prorokując, sądzę, że zaraz po rozegraniu
3 meczu - Janas poda się do dymisji!
Ale jak na razie, u mnie flaga będzie wisieć...
Może, akurat pomoże.
Ogladalam wywiad z janasem gdzie twierdzil ze polacy wygraja i sa dobrze przygotowani - przygotowani moz i byli (niektorzy) ale cos to mało skutkowalo w bramki... ja juz po pierwszej wiedzialam ze im wbija jeszcze jedną .
A w meczu z niemcami obstawiam 3:1 dla niemcow .
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-06-11, 20:52
hehe poszedlem ogladac ten mecz i jak tylko usiadelm stracili bramke i odechcialo mi sie dalej ogladac
Sylwia a moze aż tak źle z Niemcami nie bedzie? Ja obstawiam 2:1 dla niemców:P
Wysłany:
2006-06-11, 21:20
jak ja bym chciał, żeby chociaż był remis. 1:1, albo 0:0, albo jakikolwiek inny
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-11, 21:44
Jezeli chodzi o bramki to bylam bardzo zdziwiona (i zawiedziona), ze nie wystawili na naszej Dudka. To chyba jakies nieporozumienie, skoro gracz Liverpoolu nie pojechal na mistrzostwa do Niemiec. A w ogole to kto wpuscil 3 strzaly od ekwadoru ? Boruc czy Fabiański ?
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-12, 12:35
Jak by wygrali to bym sie cieszyla , ale bez przesady doszla bym do wniosku ze coś z niemcami było nie tak
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).