przeeestań, fajnie?? jak dla mnie to tylko chamscy mistrzowie prowokacji... nie od dzis wiadomo. Francuzom o wiele bardziej sie nalezało. Chociaz musze przyznac ze wlosi ładnie strzelali w finale..
DaNoN [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-12, 15:27
Ja nie cieprie włoch, moja znienawidzona reprezentacja. Wolałem, żeby wygrali Francuzi, ale i tak lepiej grali
a ja nie lubie reprezentacji francji, szczególnie bramkarza, jedyny wyjątek to Thierry Henry
ja liczyłem na Brasil
a ogólnie to napisałem tak dla zabawy poprostu analizując powyższe z tych 2 drużyn wolałem Włochów, a ogólnie to mało mnie to wszystko interesowało, żadnego meczu nie oglądałem od początku do końca, maksymalnie to chyba 30 minut.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-13, 06:10
Tez byłam za brazylią, w finale trudno powiedzieć. Po prostu było mi to wszystko jedno
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).