Ano, mają gorzej, mają. Co prawda uważam, że każda kobieta powinna mieć brzuszek, a nie kaloryfer i w ogóle ani grama tłuszczu. Ale co za dużo, to niezdrowo
A z przytyciem mój mężczyzna ma problem, czego by nie jadł i o jakich porach, nic mu nie pomaga Ale mówi się, że takie geny i po 30 przytyje
nie jest na odwrót i Bogu dzięki, mogę jeść co tylko dusza zapragnie, dosłownie wszystko nie tyjąc, ale jak pojawi się stres może być minimalny, zjeżdżam dosłownie expresowo. Nie wiem jaka to przyczyna może na starość przybędzie mi tłuszczu
A już myślałam, że jestem w tym temacie odosobniona. Nie tyję,jem wszystko, a mały stres i waga leci w dół. I tak przy 170cm ważę sobie 46 kg, w wietrzne dni zapycham kieszenie kamieniami, a w razie potrzeby mogę posłużyć za wieszak^^
Już nawet badania sobie robiłam, czy przypadkiem nie mam problemów z tarczycą, ale gdzie tam! Zdrowa jak rydz, tasiemca nie stwierdzono, a pół bochenka chleba na kolację wciągam z zamkniętymi oczami.
Co prawda kobieta ma szansę okresowo przytyć, ale jakoś do drugiego dziecka mi się nie spieszy
po drugim dziecku z pewnością powróciłabyś do swojej wagi , ale co tam na pewno za kilka lat nasz metabolizm się troszeczkę zachwieje i przybędzie mam nadzieję nie za wiele kg )
Też mam ogromny problem z przytyciem, choćbym nie wiem co i w jakich ilościach jadła. Fakt faktem, w ostatnim czasie mam trochę problemów i bardzo mało jem, głównie z nerwów, ale zaczyna mnie męczyć mój wygląd....cycki mi prawie zniknęły ;x
Może w końcu zrobię sobie taki miesiąc, w którym będę sporo jadła (nie mam bynajmniej na myśli fast foodów), i nie ćwiczyła
Są ludzie którzy jedzą wszystko od czekolady po fast foody a są obdarzeni w cudowną przemianę materii, która nic sobie z tego nie robi, że jedzą wszystko i pozostają nieustannie chudzi.
moja siostra też tak miała przez 20 lat, zjadała wszystko co chciała o godzinach, w których jej się chciało, czasem o 2 w nocy jakąś smażoną kiełbasę i takie tam, fast-foody i chińskie zupki to była codzienność i tak jak mówię prze 20 lat było super, jadła najwięcej z całej rodziny a wyglądała jak patyk
po 20 latach jej to przeszło :p i teraz już musi dbać o to co je bo cztery litery rosną
jeśli chcesz przytyć jedz to co ma najwięcej kalorii, ale uważaj z kolei, żebyś nie przesadził, bo o za wysoki cholesterol nie jest trudno, a on nie ma nic wspólnego z wagą, można być szczupłym a mieć za wysoki.
Też mam taką przemianę materii mogę jeść i jeść i niewiele widać Przytyłam troszkę dopiero wtedy gdy zaczęłam jeść regularnie i urozmaicone posiłki (ok. 4-5 posiłków dziennie) o stałych porach, trochę zabawy z tym jest ale warto, po 2 miesiącach przybyło mi 7 kg i co najważniejsze zostało
O mamo! Jak to czytam to serce mi staje na zawał z ilości tłuszczu. Proponuję wybierz się na siłownie. Znajdziesz tam kilku duuużżyyych panów( u mnie na siłowni jest ich pełno). Zapoznaj się i popytaj jak budowali masę. Na pewno Ci doradzą jak w miarę zdrowo przybrać na wadze, a nawet później wyhodować na tej bazie całkiem fajne mięśnie.
O mamo! Jak to czytam to serce mi staje na zawał z ilości tłuszczu. Proponuję wybierz się na siłownie. Znajdziesz tam kilku duuużżyyych panów( u mnie na siłowni jest ich pełno). Zapoznaj się i popytaj jak budowali masę. Na pewno Ci doradzą jak w miarę zdrowo przybrać na wadze, a nawet później wyhodować na tej bazie całkiem fajne mięśnie.
dokładnie, odpowiednia dieta i ćwiczenia do tego jakaś suplementacja w postaci odżywki białkowej i węglowodanowej i jedziesz!
creativamente Blogger.Klub
Imię: Marta
Wysłany:
2014-01-05, 16:18
przytyć podobno jest mega trudno, ale do czasu, podobno po 20-25 roku życia przemiana materii jest mniejsza i jest łatwiej
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).