Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-06, 14:28
Garnitur jest świetny Chociaż ja ogólnie szaleję za facetami w koszulach, najlepiej czarnych. Jakoś tak ;P
Fanatyk [Usunięty]
Wysłany:
2007-08-06, 15:01
Byłem jakiś czas temu w Złotych Tarasach. Przypadkiem zahaczyłem o sklep z koszulami, krawatami etc. Podchodzę do obsługi i pytam czy są w stanie dobrać mi krawat do ciemnoniebieskiej koszuli. Pan wyciąga klika przy czym od razu widzę, że część ewidentnie nie pasuje do koszuli w paski (tak, dokładnie mu wcześniej opisałem koszulę), więc zwracam uwagę że te tutaj to chyba nie pasują do pasiastej koszuli? A pan na to "Teraz wszystko do wszystkiego się nosi." Wychodząc powiedziałem tylko "Dowidzenia", mimo iż raczej tam już nie wrócę
Ogólnie lubię chodzić w garniturze i koszuli (trochę mniej z krawatem, ale nie przeszkadza mi bardzo). Może to przyzwyczajenie, może to praca mnie przyzwyczaja. Sam nie wiem
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-08, 02:04
Jakoś tak bez krawatu faceci lepiej wyglądają (jeszcze tak nie do końca zapięci ), tak bardziej hmm... pociągająco? Nie wiem, może podświadomię myslę, że wtedy łatwiej się do niego dobrać
hódy perez [Usunięty]
Wysłany:
2007-11-14, 22:44
ja jestem zdecydowanie za krawatem. muszka pasuje tylko i wylącznie starszym facetom. chociaż i to nie zawsze. widziałem jakis czas twemu w telewizji Planete program o modzie. bylo tam porównianie ludzi którzy do garnituru noszą muszki , ż tymi ktorzy noszą krawaty. porownanie wypadlo zdecydowanie na korzyść faceta od krawata. bardzo mnie ten program zaintersował. zainteresował mnie też repertuar programowy stacji Planete. okazuje się że są oni o wiele lepsi od innych stacji. zawsze zajdziemy tam coś ciekawego do ogladania.
godson90
Wysłany:
2007-11-19, 10:25
hódy perez napisał/a:
zawsze zajdziemy tam coś ciekawego do ogladania.
Racja.Planete to bardzo ciekawa stacja telewizyjna.
A co do garnituru to nie nosze... jedynie marynarka,czarny t-shirt,jeansy ;D
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).