garnitur jest super. jak dla mnie to faceci mogliby codzień (no może nie bo by sie znudziło) chodzić w gajerach
miałam takiego kolegę w gimnazjum, który pisał sprawdzian kończący gimnazjum w innym terminie i jak przyszedł w garniturze to wszystkie dziewczyny (łącznie ze mną) mdlały
godson90
Wysłany:
2008-02-05, 22:58
Aduś napisał/a:
to wszystkie dziewczyny (łącznie ze mną) mdlały
hmmm... może jednak zaczne chodzić w tym garniaku ;]
etam bez przesady , ma tylko luk brwiowy rozwalony
Ja tam czesto chodze do teatru , bylem dwa razy w operze... co za gowno
Do tetru chodze kilka razy w miesiacu , czyli jednak czesto zakladam ten taki troche dla mnie ekstrwagancki stroj , no nie?
Jaki on jest???czarny w biale paski , baiala koszla , czarne spodnie i ...adidasy , wyroslem z moich glanow juz jakis czas temu , ale nie chce wydawac kasy na nowe , bo sie nie oplaca , laski mowia ze nie jest tak zle... ale siostry jecza
Czesto lubie chodzic w samej koszuli... z reszta ubrania oczywiscie tylko bez gariaka.
A czy muszka czy krawat , to mi jeden ...uj i tak nic z tych rzeczy nie nosze
...no dobra czasem zmusza mnie do jakiegos krawatu lub muszki... ...
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).