Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-05-31, 16:38
Ja, ja chodziłam wczoraj bez stanika. ;D
Hardcorowo nie było, jestem raczej przyzwyczajona do takiego stanu, gdy spędzam całe dnie w domu. Jednak na miasto bym się tak wyjść nie odważyła. : )
Aha, ktoś w tym temacie pytał po co kobietom staniki. Także piersi mają to do siebie (im większe tym bardziej), że bardzo szybko tracą na jędrności, z wiekiem stają się wiotkie. Poza tym, stanik modeluje biust i w każdej możliwej sytuacji jesteśmy pewne, że wygląda odpowiednio. ; )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-06-01, 20:16
Krzysiek napisał/a:
Htsz, trzeba było się kształcić na masażystę
Otóż to! ; DD Trzeba było się kształcić. ; )
Htsz, no chyba każda kobieta wie, że sam stanik wiele nie zdziała. Masaże wodą pod prysznicem, na zmianę zimne i ciepłe. Balsamy, kremy modelujące, etc. ; )
A nieodpowiednio dobrany stanik to już zuuuupełnie inna kwestia. W Polsce ciężko znaleźć stanik, który ma mały obwód i jednocześnie w normalnym rozmiarze miseczkę. Najczęściej rozmiarówka zaczyna się od 70A, gdzie znalezienie 70C graniczy z cudem. A jak ja potrzebuje 60F, to pozostają mi tylko sklepy internetowe lub wyjazd za granicę. : )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Imię: Ilona Pomogła: 2 razy Wiek: 39 Dołączyła: 20 Maj 2013 Posty: 30 Miasto: Rudaw
Wysłany:
2013-05-20, 18:52
bez stanika tylko czasem wieczorem gdy padam na twarz. pamiętam jako nastolatka zaczynała się przygoda ze stanikiem to nienawidziłam go, a teraz bez dziko jakoś
Wysłany:
2013-08-11, 18:08
jako, że ostatnio doszłam do wniosku, że nie lubię staników i w ogóle większości ubrań, bo uciskają mnie, to postanowiłam puszczać cycki luzem.
poza tym jest tak gorąco, że chodzenie bez stanika jest nawet wygodniejsze. polecam wszystkim. zgadzam się, to my kobiety same sobie narzucamy takie restrykcyjne zasady i podczas gdy faceci chodzą z gołymi klatami (a nie zawsze powinni), my się spinamy i zakładamy te cyckonosze... dlatego ja się sprzeciwiam i nie obchodzi mnie, czy ktoś ma coś przeciwko temu
______________________________________________________ jestem specjalistką od spraw damsko-męskich. jestem perfekcjonistką - w życiu i w kuchni (gdzie odpoczywam). lubię pieprzyć. czytaj mnie więcej tutaj
Imię: Daria Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 10 Kwi 2013 Posty: 115 Miasto: Polska - Gdańsk
Wysłany:
2013-08-11, 20:37
Mam dzień bez stanika codziennie.
Staniki są niewygodne, krępują mi ruchy, a że piersi mam rozmiaru znikomego - nic się nie dzieje, jeżeli są luzem.
Chyba, że sytuacja naprawdę tego wymaga - wtedy biustonosz założę. Ale to się zdarzyło tylko 2 razy w ciągu ostatnich 14 miesięcy.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).