tampon dobry jest, można pracować w obcisłych strojach na nawet nago, sznureczek wcisnąć i nikt się nie pokapuje, człowiek nie śmierdzi, bo zapach na zewnątrz nie wychodzi, mniejsze śmieci są w koszu, a nie to co "zapiekanka z keczupem"
Ja tam wkładam tampon i zapominam o okresie. Robię wszystko tak jak zawsze, jestem aktywna nawet pływam w basenie, o bólu staram sie nie myśleć i jest znośnie.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
między tamponami a podpaskami jest różnica jak od średniowiecza do współczesności Oo
niedawno musiałam z powodu braku tamponów założyć podpaskę, cały tyłek mi obtarło -_-
bartek, czemu nie masz więcej pytań,
przecież dziewczyny gdy mają tampona mogą robić wszystko normalnie, to nie wycieknie no chyba że masz go w sobie 8 godzin albo bardzo obfite okresy (wspomnienia z żagli [*])
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-11, 21:07
pudi91 książka z biologi i czytajta jakie są z tego korzyści
Jakie ty lepsze widzisz rozwiązanie? Kobieta ma złożyć skrzek do słoika, facet zapłonić je spermą i hodować przez 9 miesięcy?
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-12-11, 21:31
ja już zapomniałam jak podpaska wygląda. a najbardziej mnie śmieszy, kiedy podbiega koleżanka i prosi o podpaskę. ja jej daje tampona , a ona do mnie ' no coś Ty! '
Bartek, wierz mi, bardzo wiele kobiet pływa podczas okresu.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Dokladnie to żaden problem, przecież wszystko zostaje w środku. Jestem zdania, że nie będę się ograniczać dlatego, że jestem kobietą
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-11, 22:18
Nie no chyba jestem nie uświadomiony w tych sprawach, ale przed małżeństwem to chyba normalne
Fuj, taki przemoczony tampon ja pier... nie moge aż sobie tego wyobrazić (swoją drogą nie chce )
A Powiedzcie mi dziewczyny, co ile zmieniacie tampony? i w jakich okolicznościach, ale bez śmiechu i żartów :>
Przy każdym załatwianiu potrzeby fizjologicznej* to na pewno, ale może częściej?
Sory za nieuświadomienie, ale nie mam waginy tudzież innych trudnych słów
*no chyba że sikasz i wkładasz z powrotem go
Przy każdym załatwianiu potrzeby fizjologicznej* to na pewno, ale może częściej?
jesteś pewien?
ja nie zmieniam przy każdym siusianiu.
zmieniam kiedy czuję że powinnam, mam mało obfite okresy więc co 3-4 godziny, a ostatnich dniach co 6, nie wiem.
Wysłany:
2008-12-11, 22:33
ee to jak to ?, Ja *i*r*o*e .. ale jak to ? Jak sikasz to nie zmieniasz?
W tym momencie dam się wyśmiać nie znając budowy kobiety
Nie obsikujesz sobie tampona?
Tampon jest w pochwie, a pochwa sie nie sika, wiec pozostaje suchy.
Tak samo w basenie, do tampona generalnie woda nie dochodzi albo w natyle malych ilosciach, zeby nie przemokl. Tak samo jak nie jest w stanie nic przez niego przeleciec do wody. Ja tak jak Rashell, zmieniam co kilka godzin, czesciej nie ma sensu.
Wysłany:
2008-12-11, 22:43
AAA. No chyba że tak, sory nie miałem okazji wkładać sobie tampona w ŻADNĄ dziure, więc nie wiem jak to jest z tym czy przemaka czy nie, ale dzięki za informacje
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).