Witaj:)
odpowiadając po kolei na Twoje pytania:
1. Mam w domu kilkanaście torebek, ale na co dzień używam tylko jednej. Chodzę z nią non stop, bo jak wymieniam codzienną torebkę na inną, to zawsze czegoś zapominam
2. Torebka jest dla mnie elementem stylizacji, ale też niezbędną rzeczą, w której mam wszystkie inne niezbędne rzeczy, np. komórkę
3. Torebka powinna mieć dużo kieszonek, mieć szerokie dno, żeby mogła dużo zmieścić i powinna być szczelna, żebym niczego nie zgubiła
4. Powinna być średniej wielkości i funkcjonalna
5. Jestem kobietą, więc nie będę odpowiadać:)
6. Można zainwestować w torebkę, ale nie krocie, tylko kilka stówek. Taką torebkę będziemy bardziej szanować i nie będzie wyglądała jak z bazaru.
7. Portfel, komórkę, zeszyt/notatnik/kalendarz, chusteczki higieniczne, długopis
8. Z przymrużeniem oka. Torebka to nie wszystko:)
pozdrawiam
[ Dodano: 2014-02-12, 11:42 ]
aaa, nie zauważyłam, że temat jest już nieaktualny:(
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).