To nie jest zły pomysł o ile układ jest jasno określony i nie robią się z niego jakieś chore gierki. Byłam świadkiem czegoś takiego, chłopak i dziewczyna, jakiś czas po zerwaniu ze sobą pozostali w przyjaznych stosunkach i postanowili mimo wszystko uprawiać ze sobą seks, bo lubią... Wszystko fajnie, ale po jakimś czasie ona zachowywała się jak wariatka i traktowała go jak swoją własność. Dobrze, że chłopak w końcu się od niej uwolnił (ale lamentu wtedy narobiła...).
I marnie jest jeśli jedna ze stron zakocha się albo wejdzie w ten układ będąc zakochaną, później przeradza się to w istny masochizm emocjonalny.
Jeżeli obie strony wiedzą co robią, kontrolują swoje uczucia wobec siebie (seks zawsze jest producentem uczuć), żadna ze stron nie oszukuje siebie nawzajem to czemu nie?
Jesteśmy stworzeniami mającymi swoje potrzeby, natury oszukać się nie da. Niektórzy nie są stworzeni, gotowi, chętni na związek. Znajdują osobnika przeciwnego również niegotowego. Więc mogą się uzupełnić w łóżku. Rozwiązanie idealne.
Aczkolwiek dla ludzi o silnych nerwach, uczuciach i emocjach.
Nie wiem, nie miałam takiej sytuacji Nie, wróc. Miałam, ale ją zapiłam I było okej. Jak sie jasno określi zasady to nie ma miauczenia "oh, jak ja Cie kocham! Bądź ze mną!"
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).