miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-11-27, 19:02
Ja już widziałem 2 takie ofiary. Jedną mam w klasie, ale nie jest to na zasadzie, że ktoś chce mu zrobić na złość. Po prostu niektórzy ironicznie śmieją się z jego nie bardzo udanych (przedszkolnych) żartów. Ale sam nie jest taki zamknięty w sobie, tylko próbuje być śmieszne, ale nie bardzo mu to wychodzi. Takie właśnie osoby toleruję.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-27, 19:18
miglu149 napisał/a:
On ma 14 lat!
To mu nawaliło tych lat, faktycznie...
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-11-27, 21:56
Ja osobiście podstawówki ani początków gimnazjum nie wspominam dobrze, w ogóle staram się w ogole ich nie wspominać.
Teraz staram się wyśmiewać publicznie klasowych cwaniaczków ktorzy chcą zabłysnąć.
A na ginące rzeczy z mojej ławki mówie (choćby ostatnio) :
- Oddaj Kur*a ten długopis, wiem że masz problemy finansowe, kupie ci na przerwie
Osoba robi sie cała czerwona, nauczyciel chce mi wstawić uwage a ja tłumacze mu że nie doszło by do takiej sytuacji gdyby bardziej zwracał uwage na to co się dzieje w klasie.
I jest cisza i spokój
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-28, 18:35
Cytat
- Oddaj Kur*a ten długopis, wiem że masz problemy finansowe, kupie ci na przerwie
Osoba robi sie cała czerwona, nauczyciel chce mi wstawić uwage a ja tłumacze mu że nie doszło by do takiej sytuacji gdyby bardziej zwracał uwage na to co się dzieje w klasie.
Niezły tekst, ja w mojej klasie tego nie wypróbuję, ale może jeszcze kiedyś będę miał okazję
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-11-29, 11:13
Stary tekst. Każdy już ma na niego riposty typu: "Niestety nie mam pieniędzy, a chcę teraz długopis...".
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-11-30, 02:22
miglu149 napisał/a:
Stary tekst. Każdy już ma na niego riposty typu: Niestety nie mam pieniędzy, a chcę teraz długopis....
nie wiem do jakiej podstawówki chodzisz, no ale mniejsza o to.
Stary tekst, zawsze można wymyśleć na biegu coś oryginalnego
Troche tylko trzeba rozgrzać komóreczki i
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).