Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Witam was wszystkich i pozdrawiam niektóre wasze artykuły ładnie mnie rozbawiły ale w niektórych widzę doświadczenie i przemyślenie. Chciał bym rzucić na ruszt tez temat dotyczący wymiarów jakie powinny zadowolić kobietę. Ja już swój pierwszy raz mam za sobą i myślę ze było bardzo fajnie ale za każdym razem kiedy to powtarzamy tym bardziej to lubię może mój wiek jest dla was zaskoczeniem, ale moja partnerka jest zadowolona i ja tez kocham to robić i polecam wszystkim ale bez przesady myślę ze 14 lat to stanowczo za mało. Bez urazy oczywiście. Chciał bym wam napisać ze z każdym razem probujemy nowych ciekawych pozycji coraz bardziej zbblizamy sie do pozycji od tylu. Jóź sie nie mogę doczeka dzięki bardzo pozdrawiam wszystkich. Napiszcie na temat który zarzuciłem na początku.....
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-04-09, 21:20
zrobić 'kikutem' można wiele ;p kwestia zadowolenia partnerki.. ale jest obecnie tyle wymyślonych pozycji, że można znaleźć także te, które pomagają małym rozmiarom. tak jak Lukem powiedział - chodzi o umiejętności.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-04-09, 23:33
Ważne by wypełniał całą szyjkę macicy... A ona ma najczęściej około 11 cm... :> Więc rzeczywiście nie rozmiar jest ważny lecz umiejętności. Można nawet posunąć się do stwierdzenia, że im większy od tych jedenastu centymetrów tym gorzej dla faceta .
godson90
Wysłany:
2008-04-10, 08:28
Zzielona napisał/a:
Ważne by wypełniał całą szyjkę macicy
Właśnie. U mnie babki w klasie zawsze mówią że chciały by mieć murzyna Chyba wiadomo dlaczego'
A w rzeczywistości 60% penisa murzyna wystaje po za pochwą ( ? )
Nie wiem czy z tą pochwą dobrze trafiłem
pochwa sie umie bardzo rozciągać... o fistingu słyszałeś? a poza tym przez pochwę dziecko też wychodzi... ale za duży członek może sprawiać ból kobiecie.
godson90
Wysłany:
2008-04-10, 09:21
nevada menthol, o tym bólu to ja tam nic nie wiem Może dlatego że jestem facetem ... kobiety zawsze mają gorzej. Rodzą dzieci,wychowują je no i muszą uważać na penisa partnera
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-04-10, 13:14
Faceci też mają przerąbane! Mój chłopak mi to uświadomił dopiero... Po kobiecie podniecenia nie widać - możemy to skrzętnie ukrywać, nie mamy nocnych problemów, nie mamy problemów na starość, nie ma obaw, że 'coś sobie zrobimy w delikatną część ciała', nie musimy się martwić tym, że jak założymy nogę na nogę to nam uchem wyjdzie i najważniejsze... nigdy nie powiemy, że nie dałyśmy rady!!
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).