Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-02, 01:48
m@tarci napisał/a:
Z tego co sie orientuje albo raczej z tego co zrozumialem, to z twoich ust zabrzmialo to tak, jakbys twierdzila ze wszystkie talbetki sa szkodliwe, tylko nie kazde w tym samym stopniu, co nie jest imo prawda, tylko po prostu trzeba znalezc ''ta jedna na milion''
Tego nie powiedziałam . Raczej oburzył mnie fakt, że w tej metodzie antykoncepcji to kobieta często musi cierpieć tylko dlatego, że facetowi nie jest wygodnie w gumce .
Tez nie do konca sie zgodze, naczy to kobieta musi cierpiec, co nie oznacza ze sama nie chcialaby takich udogodnien, czesto slysze ze to glownie inicjatywa kobiety, dorowadza do takiego stanu rzeczy.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
m@tarci, niestety lub stety wiek nie świadczy o poziomie intelektualnym a ktoś wchodzący na forum o tematyce blogowej (jak słusznie zauważyła zzielona) i pyta się o antykoncepcje... mogę taką osobę nazwać tylko i wyłącznie dzieckiem.
A gdybyśmy odpowiedzieli, że najlepszą metodą jest wypicie dwóch szklanek soku z cytryny wcale bym się nie zdziwiła gdyby to zrobiła
m@tarci, niestety lub stety wiek nie świadczy o poziomie intelektualnym a ktoś wchodzący na forum o tematyce blogowej (jak słusznie zauważyła zzielona) i pyta się o antykoncepcje... mogę taką osobę nazwać tylko i wyłącznie dzieckiem.
Nigdzie nie powiedzialem ze wiek ma tu cos do rzeczy, jedynie chcialem poruszyc kwestie tego, ze jest juz odpowiedzialna za swoje czyny i wszysto co robi, jak jest rowniez kims o kim nie mamy w rzezcywistosci zielonego pojecia, moze byc to nawet jakis bot.
[ Dodano: 02-11-2008, 16:52 ]
Tak, w wieku 17 lat mozna byc postrzeganym jako osoba pelnoletnia, mozna byc nawet sadzony jako osoba dorosla.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-03, 14:11
Teraz to już nie ma co psioczyć bo jest po fakcie, haha . Iwonka już zrobiła to, o czym pisałam, więc seksu sobie odpuścić nie może... A jak wiadomo... Ten kto zacznie już nie skończy .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).