Pierwszy raz słyszę żeby ktoś zakładał aparat na zęby żeby szpanować. W życiu by mi coś takiego nie przyszło do głowy. Tym bardziej, że aparat ani nie jest ładny ani wygodny.
Imię: Patrycja
Wysłany:
2016-05-23, 13:12
Nie wydaje mi się, żeby apart na zęby był swego rodzaju "szpanem". Dla mnie aparat jest czymś uciązliwym i gdybym mogła, chętnie ściągnełabym go. To nic przyjemnego. Wymaga ciągłej pielęgnacji i stałych wizyt kontrolnych. To może być uciążliwe.
Ja uważam, że raczej ciężko to robić dla szpanu. Dla szpanu robi się inne rzeczy. Co jest szpanerskiego w noszeniu aparatu, który ma tak ogromna liczba ludzi? Moim zdaniem dla szpanu kupuje się wielkie zegarki na pół ręki i drogie samochody. Mam takiego znajomego i on zawsze mówi, ze lubi być otaczany luksusem i lubi jak ludzie to widzą.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).