Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-02, 19:35
Miglu próbujesz chyba nieumyślnie wszystkich zamotać.
Tamten temat jest nazwany Mikołajki, Ten Boże narodzenie. Więc trzymajmy się Tematu
Ja zazwyczaj dostawałem na mikołaja podobnie jak Htsz, jakieś słodycze i ew. jakiś samochodzik . Jeden niezapomniany rok gdy koło łóżka znalazłem ruzgę, Pamiętam ten przerażający płacz jak dziś. No ale kawałek dalej znalazłem prezent.
Co do Gwiazdki, to mój list do mikołaja zawsze dawałem mamie, bo mówiła że zna adres mikołaja . No ale nigdy nie dostałem tego czego chciałem.
Jednak prezent był zawsze satysfakcjonujący .
Aktualnie nie obchodze mikołajków (czy jak to się tam odmienia.. ), Tylko Gwiazdkę
Miglu próbujesz chyba nieumyślnie wszystkich zamotać.
Tamten temat jest nazwany Mikołajki, Ten Boże narodzenie. Więc trzymajmy się Tematu
Na razie mam wrażnie, że wszyscy mówią o Mikołajkach, więc chaiłem dobrać nazwę tematu do rozmowy.
Bartek napisał/a:
koło łóżka znalazłem ruzgę
O kurczę. Byłeś niegrzeczny, czy mama Ci zrobiła na złość, żebyś płakał xD??
Mr.M napisał/a:
A co do ciebie Miglu, pytam bo dużo osób nie lubi czytać a mimo to rodzice kupują im książki
książka jako powieść absolutnie odpada. Rodzice wiedzą, że ja lubię ksiązki tematyczne z dziedziny komputerowej i przedsiębiorczej. Mam już około 5 takich książek (teraz przyjdą jeszcze 2, bo na Mikołajki klasowe i na zwykłe.)
Mr.M [Usunięty]
Wysłany:
2008-12-02, 19:53
Oho ... to niezła tematyka jak na 13 latka chyba że wiek jest nie prawdziwy
Prawdziwy, prawdzimy (chociaż 13 grudnia już będę miał 14 ) . Można poznać chociażby po moich postach, w których pisałem moje tematy na różnych lekcjach .
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-02, 20:05
Miglu, nie wiem czy na złość czy rzeczywiście nie zasłużyłem, ale to chyba taka przestroga była . Do tej pory mnie fascynuje jak mogłem myśleć że gruby Mikołaj wchodzi przez mały komin .
Przedsiębiorczość fajna sprawa
[ Dodano: 03-12-2008, 18:16 ]
Dzsiaj na Mikołajki klasowe dostałem "Ćwiczenia praktyczne. AJAX i PHP". Co prawda Ajaxa już miałem z tej serii, ale zawsze się przyda.
Imię: Asia
Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-12-23, 09:34
no dobra dzieciaki, wigilia już jutro!
ktoś znalazł ukryte prezenty?
a może się rodzina wygadała, co pod choinką znajdziecie?
ja dopiero dzisiaj jadę po prezent dla mojej mamy, ale ponieważ wiem czego chcę, to będę jedynie musiała wejść do sklepu, wybrać kolor i wyjść
swoją drogą - czym Wy obdarujecie bliskich?
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-12-23, 10:00
A ja dzisiaj mam jechać i kupić sobie prezent. Paranoja, co nie? Moi kochani rodziciele są tak zabiegani, że po prostu nie zdążyli zrobić nam niespodzianki. Wczoraj moja siostra kupiła sobie w ramach gwiazdku suszarko - lokówkę a dzisiaj ja jadę po prezencik dla siebie .
A mnie wszyscy koledzy wokoło pytają co dostanę, a przecież ja sam nie wiem xD.
Z prezentów które kupiłem pamiętam, że babci kupiłem podstawki pod talerze, a tacie spisaną kontytucję .
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-23, 13:17
U mnie rodzina przeszła na tryb dawania pieniędzy, by sobie za nie kupić prezent. W sumie to dobrze, bo jest mniejsza prawdopodobność, ze dostanę workowaty sweter...
Imię: Asia
Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-12-23, 19:11
Krzysiek napisał/a:
tryb dawania pieniędzy, by sobie za nie kupić prezent.
a gdzie rodzinny klimat wręczania prezentów? to i rzecz jest bardziej osobista od kasy.. ja bym nie chciała w życiu dostać pieniędzy od bliskich. dostaję kasę od ojca i koniec końców - on nie zna swojej córki.
ja dzisiaj kupiłam mamie Różany Labirynt. polecam bardzo, wydanie jest naprawdę fajne. zaraz będę to pakować.
ja zapewne dostanę ciuch od babci ona zawsze twierdzi, że nie mam ubrań, mimo, że moja szafa już pęka w szwach ale okej, nie będę narzekać, bo lubię nowe ubrania.
reszta jest dla mnie zagadką. pewne są żelki HARIBO bo jestem uzależniona od nich, ale pozostałe 'ajtemy' są tajemnicą
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).