Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-12-23, 19:25
A ja sobie zakupiłam torebkę (nie, Aśka, nie tą z Allegro i nie jest kiczowata ) i bluzę... Miałam kupić jedną książkę, ale niestety nie było jej w żadnym Empiku. Z tego co mi wiadomo jest dość trudno dostępna, tylko przez Internet można ją normalnie kupić. No... I wiem, że dostanę od dziadka 10 zł. To jest taka coroczna tradycja... Każdy przy stole dostaje od mojego dziadka dychę (co z tego, że teraz za to można kupić przysłowiowe "waciki" ) za wyjątkiem mojej mamy, która dostaje 60 zł.! A wszystko przez to, że ma imieniny w wigilię... Co do reszty to nie mam pojęcia (mówię tu o cioci ).
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-12-23, 21:36
Amira napisał/a:
wbrew pozorom nie 10 zł jest tu ważne, a właśnie tradycja
Właśnie o tym mówię .
Amira napisał/a:
jak Cię na gadaczu dorwę to oczekuję, że mi pokażesz co wybrałaś
Nie wiem czy na necie znajdę to, co wybrałam bo torebkę kupiłam w Deichmanie. Wiem, że z tej firmy nie są zarąbiste (choć mam już dwie (nie licząc tej, co kupiłam ) i jakoś specjalnie się na nich nie zawiodłam), mocne i w ogóle, ale na pewno lepsze niż te za 20 zł. Chociaż różnie to w życiu bywa.... nie?
Jak koniecznie chcesz ją zobaczyć to pstrykne jej jakieś zdjęcie i Ci prześlę .
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-23, 21:46
Amira napisał/a:
a gdzie rodzinny klimat wręczania prezentów
brak, co innego dość coś co mniej więcej chciało by się dostać, a co innego dostać jakieś... no niech już będzie, że te rozciagnięte swetry W mojej rodzinie nigdy nie było dobrej komunikacji co do uzgodnienia wersji rodzaju prezentu
Imię: Asia
Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-12-23, 21:55
Zzielona napisał/a:
Jak koniecznie chcesz ją zobaczyć to pstrykne jej jakieś zdjęcie i Ci prześlę .
no to na co jeszcze czekasz?
swoją drogą muszę wyrazić swoje niezadowolenie.
jaki kretyn nakleja cenę na książkę?!?!?!?!?!?!?!?! no k#$%@! nie idzie odkleić! pozostaje kretyńskie zamazanie.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-23, 22:00
Amira napisał/a:
swoją drogą muszę wyrazić swoje niezadowolenie.
jaki kretyn nakleja cenę na książkę?!?!?!?!?!?!?!?! no k#$%@! nie idzie odkleić! pozostaje kretyńskie zamazanie.
to prawie każdy sklepikarz jest takim debilem, ej ale cene jest też na okładce z tego co wiem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).