madziana, kurde nie cytuj mnie tak czesto bo w samouwielbienie popadne
Nie przesadzaj Po prsotu zgadzam się z Twoim zdaniem w tym temacie :>
moron napisał/a:
niestety w dzisiaj wychowanie sexualne stoi na smiesznym poziomie
W mojej skromnej opinii nie ma na chwilę obecną w Polsce wychowania seskulanego. Kiedyś dorwałam na wykładach { ) "Przekrój", albo któryś z ambistniejszych magazynów, w którym bylo opisane podejscie polskich nastolatków do seksu i antykoncepcji, niestety mam dobra a krótka pamiec, wiec nie pamietam szczegółów.
W każdym bądź razie w gimnazjach i liceach (!), przynajmniej w moim otoczeniu nikt nigdy nie wspominał o zabezpieczeniach przed ciążą itp a tzw "Przystosowanie do życia w rodzinie" to pic na wodę - nie ma i skąd młodzież i te popuchnięte 14-tki maja wiedzieć coś o antykonpcecji?
skąd młodzież i te popuchnięte 14-tki maja wiedzieć coś o antykonpcecji?
zazwyczaj przed ekhm... normalny inteligentny czlowiek sprobowalby sie czegos dowiedziec
ale pooooooocooo...
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
katoda [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-28, 16:52
Co do wzrostu zachorowań na raka piersi to nie ma jednoznacznych wyników. Niektóre badania mówią, że zmniejsza, inne że zwiększa. Kłopot w tym, że o tych drugich jest głośniej .
Kiedyś w Wyborczej był dodatek o antykoncepcji... Jeśli ktoś czyta na co dzień, może gdzieś rodzice schowali . Jak odejdę mogę nawet spojrzeć z kiedy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).