Za 5 lat wyobrażam sobie siebie na studiach w NYC. Za 10 - będę siedzieć w sklepie płytowym/studiu nagraniowym. Nie, nie hajtnę się. Nie, nie będę miała dzieci. Tak, będę sama dążyć do tego, co chcę osiągnąć (cokolwiek to jest, cel niezidentyfikowany). I nie, nie będę bogata, jak to w marzeniach ma 90% społeczeństwa
Mam nadzieje, że Bog bedzie mial moja cala rodzine w zdrowiu, ze bedziemy miec dach nad glowa, co jesc, ze bedziemy dobrymi ludzmi, lepszymi niz jestesmy teraz. Ze bedziemy szczesliwi i pelni pokoju, nie wazne co bedziemy robic konkretnie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).