Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-13, 10:42
Bartek napisał/a:
Żałosna komercjalizacja, sory... Ale teraz to rajcuje mnie już tylko ciężarówka Coca-Coli
Ciężarówka, która pojawia się już w listopadzie...
Ja lubię okres przygotowań do świat - mimo sprzatania domu - jest miło i po domu roznosza się specyficzne dla tego okresu zapachy, sama Wigilię, I dzień Świat i II lubię już mniej, bo nie czuję jakieś specjalnej rodzinnej atmosfery i radochy z powodu przebywania z osobami bliskimi...
A ja lubię wszystkie dni świąteczne i poświąteczne aż do sylwestra. Nie lubię sylwestra, bo na żadne dyskoteki jeszcze nie chodzę , a nie mam żadnej przyjemności z tego, że idę do kolegi (albo odwrotnie) w nocy...
Cornélia, ale w końcu Ty nie lubisz Polski ogólnie, czy tylko świąt w Polsce. Bo jeśli w ogóle nie lubisz tego kraju to codziennie siedzisz markotna ??
miglu149, o to właśnie chodzi Przez cały rok się trzymam ale święta przypominają to wszystko o czym czasami lepiej nie pamiętać. No ale trudno. Pozdrawiam.
Powiedziałem "chociaż", więc chodziło mi raczej o znalezienie dobrej strony, tak? Skoro nie może się cieszyć samymi świętami, to może się pocieszyć prezentami.
Taaak, zawsze to jakieś wyjście hahahahaha dzieki za radę Miglu
Zzielona, dokładnie, masz rację, tak właśnie jest:) I czy to jest Polska czy byłaby Anglia, Stany czy Niemcy to czułabym się tak samo. Jak emigrantka po prostu, emigrantka z której próbuje się zrobić kogoś kim nie jest. No ale mniejsza z tym, staram się o tym nie myśleć bo to i tak nic nie zmieni.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).