U nas prawie w ogóle nie ma kanarów. Szczególnie w 37, bo jeżdże tym autobusem codziennie.
ja zawsze wsiadam do Autobusu na dworcu, więc specjalnie patrze czy nie ma ziomków.
Ale najgorsze jest to, że przeważnie nie umiem poznać
teraz wszystkie kanary łażą po cywilnemu.. kiedyś to obowiązkowo biała bluzka i plakietka, a teraz? 20 latkowie i dżinsach Cie spiszą
W każdym razie nie byłam u siebie, ani w swoim regionie. (37 jedzie tylko na trasie Mikołów-Katowice) a ja jechałam.. ajć już nie pamiętam
______________________________________________________ [you] idziemy na piwo? Nie Wszystko Co Pozytywne, Jest Legalne..
Chociaż tu pisze działa na mnie jeszcze gorzej, niczym czerwona płachta na byka!
Przypomnialas mi o mojej polonistce, ona tez kiedys, przedstawiala nam fragment txtu, gdzie cos pisalo.
W tam tym roku, jak przyjechalem do Polski, czulem ze cos sie zmienilo, ale niczego powaznego nie zauwazylem, w tym roku jak przyjechalem, wiekszosc dzieciarni, uzywa/lo co chwile zwrotu ''LoL'', nienawidze tego i nie toleruje, wiekszosc co uzywa tego zwrotu, nie wiem nawet ze to skrot, tym bardziej nie wiedza od czego, ale jednak uzywaja tego denerwujacego zwrotu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).