chciałabym się dowiedzieć czy jest jakaś ideologia tej subkultury. nie co robi te parę osób, tylko co trzeba zrobić żeby być takim czilijskim pokemonem.
Wysłany:
2008-08-21, 20:49
mnie tylko jedno przychodzi do głowy - u nich pokemon to EMO znudzone już ciachaniem się żyletami i wiecznymi dąsami i smutami - teraz chcą się cieszyć życiem, ale popadają w skrajność robiąc z siebie EMO imprezowiczów dających zawsze,chętnie i gdziekolwiek pupy.
nic szczególnego - taka mała wymiana z lalek barbie "och jaka ja cudowna i piękna" na emo - reszta jest stara jak świat.
Dla mnie to są ludzie, którzy chcą mieć jak najwięcej, najdroższe gadżety, bawiący się w najlepsze w klubach, uprawiający seks oralny itp. Dla mnie w zasadzie to nic nowego. My i inne bogatsze państwa mamy to od dawna, ale Chile jest trochę zacofanym państwem i dla nich to dopiero nowość.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).