Wysłany:
2008-08-20, 14:40
eeeee ale nazwa oO
szczerze mówiąc, to "pokemon" od kilku lat u nas znaczy mniej więcej to samo co "totalny kretyn, idź stąd nie wracaj" czyli innymi słowy pośmiewisko na całą klasę/szkołę/osiedle.
szczerze mówiąc, to pokemon od kilku lat u nas znaczy mniej więcej to samo co totalny kretyn, idź stąd nie wracaj czyli innymi słowy pośmiewisko na całą klasę/szkołę/osiedle.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-08-21, 09:39
aaaa! Gdzie mój pokéball?! Już szybko wracać mi tam natychmiast!!!!!
...
co cechuje? kicz, o! Moda, gadżety, seks i pustka we łbach!
taka wersja szalonego Emo, który już nie chce jęczeć po katach tylko wyjść na ulicę i się zabawić...
kicz? ŁOOOŁ. nosz sie wyróżnili. moda cechuje każdą subkulturę, seks to chyba nie jest czynnik subkulturowy (ja pokemonem nie jestem), pustka we łbach... nie oceniaj ludzi po paru zdjęciach
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-08-21, 19:50
rashell napisał/a:
seks to chyba nie jest czynnik subkulturowy
czyżby?
rashell napisał/a:
nie oceniaj ludzi po paru zdjęciach
oceniam po tym co przeczytałem
Cytat
Jak pisze Newsweek, powszechnym widokiem w piątkowe popołudnie w Santiago są setki Pokemonów (wciąż mówimy o subkulturze) uprawiających seks oralny w zalesionej części jednego z miejskich parkó
Cytat
„W ponceo chodzi o zabawę,”- mówi Natalia Fernandez, 15-latka, o różowych włosach, z kolczykiem w dolnej wardze – „ tym razem miała siedmiu partnerów!”
oczywiście to całkiem normalne i nie ma się czego obawiać, bo końcu naszym dzieciom pozwolilibyśmy na to samo =.= [ ]
każda nieprzyzwoita grupa osób może sobie robi orgie i inne formy zaspokajania, nie znaczy to, ze tworzą od razu subkulturę światopogląd i pewne zasady a zwykłe przyjemności to dwie różne sprawy, to tak jakbyś powiedział, że babcie zajmujące miejsca w autobusach to osobna subkultura.
to inaczej: to ludzie sobie stworzyli małą subkulturę czy do niej zaczęli należeć?
to jest zbyt słaby czynnik, ponieważ wiele nieletnich osób uprawia seks, wiele osób ma z tym problemy i fantazje także, to NIE JEST CZYNNIK. panki też uprawiają seks, metale, techniaki, gangsta, emo, nawet zwykli ludzie.
chciałabym się dowiedzieć czy jest jakaś ideologia tej subkultury. nie co robi te parę osób, tylko co trzeba zrobić żeby być takim czilijskim pokemonem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).