WItam Bardzo mie zaciekawiła sub Kultura gotycka chcialbym odmienic swoje zycie na zycie gotyckie proste zycie mnie bardzo nudzi moze ktos mi wytłumaczy i powie co i jak bardzo lubie wasza muzyke i ubiory
LucasPoland, a do kogo konkretnie się zwracasz? bo przeglądnąłem wątek i nie widzę tutaj żadnych zadeklarowanych gotów. Warto pytać o takie rzeczy w miejscach, które skupiają ludzi subkultury gotyckiej
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2012-05-13, 19:37
Ja znam jedną 'gotkę'. Chociaż jest to raczej pseudo-gotka - słucha niezbyt wyrafinowanego japońskiego metalu, przefarbowała włosy na czarno, różowe pasemko (a była z niej taka ładna blondynka - nienawidzę jak dziewczyny farbują włosy, ale to już temat na inny wątek), ćwiek w nosie i ten jej czarno różowy ubiór. Zasadniczo nigdy nie pomyślałbym, że to, co ona prezentuje to gotyk. Ale cóż, skoro sama siebie tak nazywa to niech jej będzie.
Aha, ma 15 lat.
W każdym razie śmieszą mnie te wszystkie subkultury - szczególnie próby upodobnienia się do innych członków.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).