a ja mam sporo znajomych gothów, podoba mi się subkultura - nawet mam parę gotyckich ciuszków, takiej muzyki też zdarza mi się słuchać... generalnie na plus.
Ubiór mają całkiem oryginalny, co nie znaczy, że mi się podoba. Nie lubię, gdy ktoś wyjdzie na środek ulicy i "patrzcie na mnie jestem gotem!". Muzyka ujdzie, jest w porządku, denerwuje mnie ubiór, bo zamiast normalnie się ubierać łażą nie wiadomo w czym no i jakby to był jakiś szpan (ja to tak interpretuję, bo mamy w szkole emo na pokaz ) ... no ale jeżeli komuś się to podoba...
ja na przykład ubiiorę bordowy gorset, dlugą czarna spodnicę i pieszczochę na rękę, ale to nie robi ze mnie gotha. raczej łatwo zobaczyć, że nie mam tego czegoś w oczach, że to raczej u mnie styl. a wygląda to estetycznie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).