Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-05, 20:18
Oczywiście, że można skad wiadomo, że te dwie idiotki nie posłały tej kobiecie jakiegoś zdjęcia na odczepnego?
Słowa wyklepane w klawiaturę moga być dla człowieka bliższe, może się do nich uśmiechać i śmiać...
Umysł człowieka można zwodzić, tym bardziej jeśli żyje w upozorowanym szczęściu...
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-05, 22:12
Ja rozumiem.
Człowiek ma tę właściwość, że może się przywiazywać do różnych rzeczy np. starych listów, roślin, blogów, domów, ludzi, więc dlaczego nie do ludzi żyjacych za ekranem naszego komputera...
W dobie internetu mnóstwo osób poznaje się właśnie przez ten środek komunikacji. Ludzie poznaja się na czatach, a później biora ślub. Takie zachowanie już nikogo nie dziwi...
Ja niechciałbym, aby świat ograniczał się do internetu. Niedługo w ogóle nie będziemy wychodzić z domu bo po co? Zakupy przez internet, znajomi przez internet, praca przez internet.
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-12-06, 09:43
miglu149 napisał/a:
praca przez internet
To akruat nie jest taki zły pomysł. Praca przez Internet byłaby doskonałym wyjściem i wbrew pozorom rozwijałaby nasze znajomości z innymi ludźmi bo przecież swoją robotę odwalalibyśmy w domu a potem heja... w świat. Oczywiście zakładając, że ten ktoś jest w jakiś sposób towarzyski i w ogóle a nie siedzi zamknięty w pokoju gapiąc się w monitor .
A jeszcze wracając do tej nieszczęsnej dziewczynki. Ja sądzę, że ona rzeczywiście przywiązała się do tej postaci żyjącej po drugiej stronie monitora. Może miała nadzieję, że kiedykolwiek się spotkają? Zauważcie, że dziewczyny w wieku trzynastu lat są bardziej uczuciowe i wszystko traktują zbyt poważnie (może dlatego, że życie ich jeszcze nie nauczyło myślenia przez pryzmat rozsądku?). Na przykład ja, mają trzynaście lat zakochiwałam się prawie non stop a jak byłam trochę starsza (np. 17 lat) to już nie był to dla mnie taki prosty stan do osiągnięcia...
poza tym chyba nie było podane ile czasu ze sobą rozmawiali.
raczej to nie było tak, że 13latka weszła na czata, pogaadła z kimś po czym ktoś ją obraził a ona się powiesiła.
to mogło trwać parę miesięcy może rok.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).