Nie chcę wyjść na czepliwego, ale na miły Bóg... Cashee, jak już dodajesz nowy temat to napisz krótkie wprowadzenie do niego (co/jak/gdzie/kiedy), a nie tylko "[link] co o tym sądzicie?" i tyle. Chyba nie jest to wielki wysiłek?
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-30, 21:28
Lukem, o tym już mówi Htsz... Nie pomogło, a wracając do tematu, to już kiedyś o tym słyszałem. Powinno się wbijać dzieciakom do głowy, że nie powinny pisać z byle kim i wierzyć, że ten ktoś naprawdę istnieje. Może wtedy nie dochodziło, by do tego typu sytuacji...
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-30, 21:46
Lukem napisał/a:
Nie chcę wyjść na czepliwego, ale na miły Bóg... Cashee, jak już dodajesz nowy temat to napisz krótkie wprowadzenie do niego (co/jak/gdzie/kiedy), a nie tylko [link] co o tym sądzicie? i tyle. Chyba nie jest to wielki wysiłek?
Jestem za.
A co do tego tematu to kurde... Ja się dziwię, że kobieta w średnim wieku ma ochotę na takie durne zabawy rodem z gimnazjum! Jak dla mnie to totalna porażka i wręcz siara.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-01, 14:17
miglu149 napisał/a:
A bodajże Bartek mówił, że internet umiera.
Bo według mnie umiera .
Nie wiem jak można zabić się za sprawą internetu, ja już się nauczyłem dystansu do obelg w internecie
ashee, jak już dodajesz nowy temat to napisz krótkie wprowadzenie do niego (co/jak/gdzie/kiedy), a nie tylko [link] co o tym sądzicie? i tyle. Chyba nie jest to wielki wysiłek?
Kurde...ja mam swój własny styl i kropka
[ Komentarz dodany przez: Zzielona: 05-12-2008, 20:19 ] Ale w ten sposób temat może założyć każdy, to tak trochę bez sensu. Często dajesz odnośniki do miejsc, gdzie ludzie już komentują i każdy z nas równie dobrze może to zrobić tam. Opisz własny punkt widzenia w stosunku do tego, co nam chcesz pokazać, jakieś wprowadzenie, żeby zainteresować czytelnika bo każdy temat, który zakładasz wygląda tak samo.
Nie powinno się mówić źle o zmarłych, no ale cóż. Dziewczyna nie była zbyt inteligentna, wieszając się przez to, że ktoś napisał głupotę. A nawet gdyby ten chłopak istniał, to i tak nie wiedziałaby kim on jest, więc nie można się w takim zakochać. Brała sobie wszystko za bardzo do serca, strach pomyśleć, jak się zachowywała w realu.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-05, 19:25
Cashee, Czy "swoim stylem" Można nazwać zżynanie linku i wklejanie go ? , To ja już chyba nie dzisiejszy jestem .
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-05, 20:04
Cytat
Kurde...ja mam swój własny styl i kropka
minimalistka z Ciebie
Cashee napisał/a:
nawet gdyby ten chłopak istniał, to i tak nie wiedziałaby kim on jest, więc nie można się w takim zakochać. Brała sobie wszystko za bardzo do serca, strach pomyśleć, jak się zachowywała w realu.
Jeśli się kogoś nie zna to do słów powinno się podchodzić z rezerwa...
Przez internet również można się zakochać...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).