Yaroz [Usunięty]
|
Wysłany:
2006-11-10, 05:59 Zacznijmy...
|
|
|
Godzina(05:13)
Natrafiłem na dział,więc opowiem wam dzisiejszą STORY:
Czekałem u matki na swoją dziewczynę, aż wróci z pracy(bidula nie miala kluczy) byśmy razem pojechali do włanego mieszkania. Gdy przyjechala stwierdziliśmy, że zabalujemy i polecieliśmy do apteki(+) co zajęło nam niewiele czasu:P(kupiliśmy co trza).
Do Domu Poszliśmy na piechote(okolo 5km) by podczas drogi ZAKUP się zalogował(tzn...zadziałał)...
Zrobiło się ciepło co oznaczalo, ze jestesmy na miejscu...
Polozylismy sie na lozku zaczelismy "fazowac";p
okolo godziny 04:55 podbilem do komputera by zmienic playlist'e ale zmienilem zdanie i stwierdzilem, ze zrobie sobie bloga o moich fazach, imprezach, koncertach etc...
kliknalem START>mozill* itd. google dziala wszystko dziala wiec wpisalem "MYLOG"
klamka zapadla:D
zobaczylem interesujacy alias typu:pocalujmniewdupe.pl
co dla czlowieka, ktory praktycznie mozgiem jest na plutonie jest jak swiatelko w
tunelu:D jako ze jestem maniakiem komputerowym(ponoc nazywa sie to webma(j)ster)
zaczalem troche czytac..i czytac...i...czytac az przeczytalem wszystko i praktycznie sie poplakalem ze smiechu...Jak wytrzezwieje to dam linki....generalnie to kiedys kozystalem z myloga bo fajne laye byly tam rzeczywiscie. Sam sie bawie w takie rzeczy(tyle ze ja jestem dobry samarytanin i robie za friko co popadnie)....wracajac do tematu to po skonczeniu czytania rozpoczolem od szukania linkow i znalazlem link do tego forum:D:D
no po prostu rewelka:D Naprawde pierwszy raz widze zeby na forum(typu:blog) bylo o uzyFFkach!:D :D<- i te buzki nie oznaczaja zachwytu dla propagandy uzywek, tylko ze ktos przewidzial, ze jednak uzyFFky istnieja...ja niestety jestem uzalezniony od czegośtam i od internetu...na dokladke mieszkam z dziwewczyna i pracuje....do kitu na maxa...
lekki chaos wprowadzilem;/...Niewiem jak to ująć....
Wiecie..Narkomania jest takim samym problemem jak Alkoholizm...
tyle ze narkomania jest niestety tematem tabu ;[
najgorsze jest to ze sporo narkotykow jest leglna...Zyje jak chce...
ale jak dlugo?...narazie mam 18 lat...ile przede mną?
ok kończe jest godzina 06:00
miłych snów :*
A Czy Wy jestescie grzeczni?
|
|