Lista jak lista, bez szału, właściwie nie rozumiem całej jej idei. Część prawdy tam pewnie jest, mam tylko wrażenie, że część osób to już naprawdę nie blogerzy, a celebryci no ale to już ich wybór, nie możemy ludzi tylko krytykować za ich własne poczynania i wybory. Padła tam liczba 300 tyś dobrych blogów, jak dla mnie liczba kolosalna, stąd moje pytanie czy ktoś orientuję się może ile orientacyjnie mamy w Polsce łącznie blogów ze wszystkich dziedzin?
Dezaar moje spostrzeżenie jest takie, że ludzie kochają wszelkie rankingi, konkursy, punktacje i wybory. Po prostu to lubimy i wchodzą w to jak w masło. Podświadomie, gdy ktoś napisze lub powie, że to a to jest dobre, to z ciekawości wejdziesz na to, poczytasz, obejrzysz. Sprawdzisz czy ten co to napisał ma rację itp...
______________________________________________________ life stylowy blog o smakach naszego życia
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).