Frozen Lust
Her Infernal Majesty
Zaproszone osoby: 12
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
|
Wysłany:
2006-12-26, 00:18 Oceniający blogi
|
|
|
Często mam wrażenie, żę ci co oceniają blogi to banda szczeniaków, którzy aż proszą się o pacnięcie w twarz, bo wymądrzają się gorzej niż niektórzy moi wykładowcy A uwierzcie mi, na niektórych zajęciach mam ochotę wyjść, a zazwyczaj jestem bardzo spokojną osobą.
No serio, nie można tego słuchać
Wiem, że to zabawa, ale gdybym zobaczyła takiego kogoś na oczy to bym chyba nie mogła przestać się śmiać. Ledwie metr sześćdziesiąt a za krytykowanie się biorą. Śmiać mi się chce.
Jakie jest wasze zdanie? Na przykład po przeczytaniu bloga typu http://no-censoir.mylog.pl
BTW. jak to powiedział Wojewódzki - to jest chamstwo w mediach. Szkoda jednak, ze chamscy nie sa ludzie, ktorzy juz cos przezyli tylko ci, co dopiero zaczynaja zycie. Ja chamstwa w takim wydaniu nie lubie, a co wiecej trudno mi uwierzyc, ze taki czlowiek moze cos dobrego soba reprezentowac poza sieczka (szeroko rozumianą) w glowie
|
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :> |
|