Gadu-Gadu zmieniło nieco komunikat i dzisiaj dostałem coś takiego:
Cytat
Ta rozmowa z numerem xxxxxxxx wyświetla się w oknie zastępczym ponieważ używasz starej wersji Komunikatora, która nie obsługuje poprawnie połączeń z numerami GG większymi niż 17 milionów. Aby znów korzystać ze standardowego okna rozmowy zaktualizuj swój Komunikator.
xxxxxxxx - to oczywiście numer osoby, która pisała. Pod tym komunikatem była wyświetlona wiadomość (nie wiem czy to wina mojego programu ale w archiwum jej nie mam) od tej osoby. Przyszło to do mnie jako konferencja. Poza numerem 800 były tam jeszcze 403212 oraz 236050.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-04-08, 09:21
hmmm... macie dziwne problemy
przed chwilą sprawdziłam dla pewności - na Mirandzie nie wyskakuje żaden komunikat o tym, że trzeba używać koniecznie nowego GG.
BA! wiadomość dochodzi normalnie
nowy specjalnie utworzony numerek posiada osiem cyferek i zaczyna się od 2.
ummm... wystarczy po prostu zmienić program i mieć w szarej **** new gg
teneniel, ja nie używam klienta GG na tym numerze, na którym to dostałem. Mam tlen - nieaktualizowany od 4 lat, ponieważ po ostatniej aktualizacji (coś źle zrobiłem) przepadło mi sporo archiwum i teraz mam obawy. Nie chcę stracić ponad 21tys rozmów a nie znalazłem jeszcze sposobu jak to wyeksportować do innego programu. Nie wybrałbym Mirandy a WTW z uwagi na to, ze jego twórcą jest osoba, która robiła wiele z wtyczek jakie używam na tlen.
Nieaktualizowany tlen ma najwidoczniej starą wersję komunikatora GG a co za tym idzie także nie obsługuje nowych numerów, zapewne aktualizacja do wersji beta z tego roku rozwiązuje problem, ale na szczęście mało osób do mnie pisze z numerów większych od 16mln, więc na razie śpię spokojnie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).