Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-10-18, 18:49
Lizzie Swann napisał/a:
Amira napisał/a:
moorhunt, peer2mail, azureus
A dobre te programy?
dla mnie dobre moorhunt i peer2mail to całkowicie nowy sposób ściagania plików więc najpierw polecam lekturę działów faq na ten temat (pełno tego w sieci). azureus jest bardzo prosty w obsłudze. jeden z wielu klientów pobierających pliki .torrent.
[quote="Htsz"]programy typu moorhunt czy pee2mail to aplikacje, które ściągają pliki ze skrzynek pocztowych. testowałem ostatnio moorhunta i nawet ładnie działał, szybko pobrało mi plik
peer2mail nie polecam. korzystam z niego w ostateczości, bo na moorhunta nie ma wielu plików. może szybko ściąga, ale bez programu typu netlimiter, to w ogóle można przyblokować sobie internet jak już pobiera to na maska i nie można korzystać wtedy z sieci
Torrent - plik przydatny w sieciach peer2peer zawierający informacje o udostępnianych zasobach. Musi być on przygotowany przez każdego, kto chce podzielić się w sieci swymi plikami. Zawarte w nim informacje identyfikują udostępniane dane oraz tracker, czyli serwer, na którym się one znajdują.
Wiek: 33 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-11-17, 15:46
Jako pierwszy: Kazaa i jej różne odmiany, potem był...eMule, iMesh, Bearshare, LimeWire, FrostWire, Shareaza.
Próbowałam wszystkiego co się dało. Nic nie spełniło w całosci moich oczekiwań.
Aktualnie to korzystam tylko z torrentów - do programów, filmów. Na muzykę mam inny sposób, który zawsze się sprawdza.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wiek: 33 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-11-18, 16:38
Na tej samej podstawie, ale z samego google'a nei korzystam. Szczerze mówią, niewiele dzięki niemu znajduję ;)
Korzystam z stron które przeszukuja internet, blogi w poszukiwaniu plików audio.
Np.http://www.projectplaylist.com
http://skreemr.com/
Takich stron jest oczywiscie wiecej + jakis czas temu znalazlam swietne narzedzie ktore monitoruje przesylane do nas strumienie i pozwala sciagnac plik ze zrodla.
Czyli moge sciagnac wszystko co slucham online z np. tzw stron z social music jak last.fm :)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).