Dżjordżjanko, dyski nie są teraz wcale takie drogie. Poza tym można oczyścić dysk z niepotrzebnych rzeczy na wiele sposobów. Ja np., gdy zrobię jakąś pracę w PSie, to zaostawiam sobie plik .psd z każdej roboty... wszystkie zajmują już gdzieś 200mega, w sumie to nie jest dużo, bo pewnie u wielu z was zajmująjeszcze więcej, jeśli ktoś je na dysku trzyma.
Patrzę, że mam maszynę zbliżoną parametrami do HTSZa, w sumie praktycznie to samo, tylko że on ma lepszego procka , a mój monitor też ma pewnie koło 6 lat.... żenada, nie HTSZ?
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-08-15, 00:52
że też ja przeoczyłem ten temat;p
ja mam obecnie:
-17'' monitor, nie wiem jaka to firma bo naklwjki nie ma;p
- Pentium 640 3,4 GHz 2 mb Cache
- płyta głowna: Gigabyte 8N-Sli Pro
- pamięc: kingston 1GB ddr2 533MHz
- grafika: Radeon sapphire X1600 pro pci-e 12 potoków 512 mb
- dysk: niestety narazie tylko 40 gb ata
- naped: combo toshiba
Mam ochote na lcd ale narazie kasy nei mam
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-15, 01:01
Fajnie, że Artur odświeżył temat
Mój:
LCD 19" NEOVO
Sempron 2500+ 1.4 GHz
płyta: ASUS K8N-E
512 RAM DDR (firmy mieszane:D)
Radeon 9200 SE 128mb
dysk: 40gb
naped: DVD LG 16x
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-08-15, 01:13
heh, zazdroszcze CI monitora;p moj juz kolory traci ;/
Patrzę, że mam maszynę zbliżoną parametrami do HTSZa, w sumie praktycznie to samo, tylko że on ma lepszego procka , a mój monitor też ma pewnie koło 6 lat.... żenada, nie HTSZ?
przepraszam, ale wprowadziłem w błąd mam semprona wiec raczej gorszy procek
co do monitora to się nieźle trzyma, kolory już pewnie nie te same, z tego co widze np. u kuzyna na LCD, ale daje rade ładnie działa, szybko reaguje.
Georgiana napisał/a:
~87 GB.... ehh miejsca najbardziej mi brakuje w aktualnym sprzecie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-15, 01:31
Artur napisał/a:
heh, zazdroszcze CI monitora;p moj juz kolory traci ;/
Nie ma czego zazdrościć. Sam wolałbym zwykłą "krowę" niż te LCD...wszystko jest za ciemne...jasność mam na maksa i w Windzie wszystko ok, ale wystarczy jakaś gra...i już contrast trzeba zwiększać...bardzo mnie to denerwuje
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).