Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-03, 13:42
hp pavilion ze4900 (- za zrobienie strony dla poloni amerykańskiej)
// ja używam maszynek ale też chcę coś takiego kupić
siN [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-17, 23:00
Procesor: AMD Athlon 2600+ (1,9 GHz)
Płyta główna: Gigabyte, nie pamiętam jaka
Karta graficzna: ATI Radeon SAPPHIRE 9200se 128mb
Karta dźwiękowa: ... bez komentarza
Dysk: 72GB nie pamiętam jakiej firmy + 13GB kieszeń ze starego kompa = ok 87GB
Pamięć operacyjna: 512mb RAM DDR
Monitor: stary Bridge 17", gdy stoi niewłączany dłuższy czas (np ponad tydzień) to przy włączeniu trzeba czekać godzine, aż monitor uzyska swoje podstawowe kolory i sam łaskawie się rozjaśni
Myszka: Microsoft Inteli Explorer 3.0 (wspomniałem, bo nie jest to zwykła myszka, lecz wyższa klasa )
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).