Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
ja tam zawsze jestem pod wrażeniem waszego porządku na pulpicie - u mnie jest zawsze miliard plików, skrótów i innych niepotrzebnych rzeczy na wierzchu, w rezultacie czego tapeta się chowa prawie cała
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
to czego używam jest na wierzchu reszta np. pod klawiszami na klawiaturze (około 4, których nie ma na pulpicie i 3 powtórzone). Im więcej plików na pulpicie tym gorzej kiedyś też sporo trzymałem, aż zacząłem się gubić a teraz z każdym nowym komputerem pierwsze co robię to foldery z 'kategoriami'
Tyle że ja też mam foldery z kategoriami wszystko ładnie podzielone, muzyka, zdjęcia, dokumenty - foldery, a w nich następne, podpisane, z datami itp, itd. Porządek jest jednak krótko i zaraz się robi chaos - jak np. przerzucam muzykę z płyty na dysk, to zamiast do katalogu, ląduje na pulpicie. Pliki do wydrukowania - na pulpit (żeby nie zapomnieć), zdjęcia do obróbki - na pulpit. Teraz jeszcze jestem w trakcie oglądania "Sześć stóp pod ziemią", to oczywiście odcinki też wylądowały na pulpicie.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
horyzontalne, wijące się koło kopułki no i pionowe też, wszystko fajne
Kredka napisał/a:
ja tam zawsze jestem pod wrażeniem waszego porządku na pulpicie
na moim troche był bałagan, wczoraj się właśnie przeraziłam jak to zobaczyłam tutaj, u mnie jakoś nie przeszkadzało mi to..ale teraz mam już ładnie poszeregowane poukładało się przy instalacji czegoś
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).