przed zakupem komputera, którego używam też posiłkowaliśmy się tym forum. Miałem do przeczytania wątek na 40 stron, ale przynajmniej dzięki temu wybrany został dobry sprzęt jak na tamte czasy.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2009-12-22, 21:18
Ja właśnie tak czytam i czytam, czytam i czytam, przeglądam, doszukuje się igły w stogu siana, i wychodzi na to, że chyba uparłam się jak osioł na tą Toshibę i nie ma co kombinować, tylko ją brać.
Poposiłkuję się jeszcze znajomymi, żeby wskazali mi sklepy i popytam jeszcze tam. Bo cóż więcej mogę zrobić?
w sklepach, gdzie tylko sprzedają sprzęt komputerowy nie zawsze trafisz na osobę, która się zna na tym co sprzedaje Wielu moich znajomych ma Toshiby, to popularna marka, ale nie zaliczam jej do czołówki najlepszych. To co ja bym wybrał z tej oferty, którą omawialiśmy już wiesz jeżeli chcesz zaoszczędzić trochę to sobie dobierz model z nieco gorszymi parametrami, nie oszczędzaj jednak na pamięci, zadbaj o to by karta graficzna nie była wbudowana i procesor najlepiej nie gorszy niż core2duo.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wysłany:
2010-01-04, 21:48
A więc, model który sobie upatrzyłam został wycofany Ja to zawsze mam szczęście...
Więc, mus, upatrzyłam sobie inszy XD Ale ma Win7.
Bo skonsultowaniu się z kolegą, kolega stwierdził, że jeśli mam wybierać między Vistą, a 7, to brać 7 (oke, chyba nawet trochę mniej miejsca na dysku zajmuje, nie?).
Acz pojawiają się kolejne pytania:
- Czy PS CS3 działa pod Win7?
- I czy Sims2 działają pod Win7? .____. (ferie mi się zbliżają, proszę się nie śmiać )
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-01-04, 21:58
Rododendron napisał/a:
- Czy PS CS3 działa pod Win7?
Wydaje mi się, że tak. Poszukaj w google wymagań tego programu.
Jeśli chodzi o sam wybór między Vistą a 7 to rzeczywiście 7 jest dużo lepszym wyborem.
z tego co usłyszałem w pewnym programie to aplikacje z Vista działają pod W7, nowy system ma dodatkowo tryb zgodności z XP. Jeżeli miałbym wybierać miedzy 7 a Vista - wybrałbym nowszy (bo jest poprawiony)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).