Ja mam instaxa mini 7s, mogę się podzielić opinią na jego temat
Tak jak już ktoś powyżej napisał zdjęcia mają bardzo mały format, ale ich jakość jest stosunkowo dobra. Zdjęcia są wyraźne i przyjemne do oglądania. Więc uważam, że rozmiar zdjęć nie powinien z góry zniechęcać.
Dużym plusem jest klimat takiego fotografowania. Zdjęcie nie wychodzi gotowe z aparatu. Najpierw trafia do naszych rąk kawałek papieru, na którym nic nie widać. Musimy chwilę poczekać i zdjęcie zacznie się "wywoływać". Jest to krótka chwila, ale uatrakcyjnia cały proces. Jest to taki moment niepewności, dzięki któremu całą zabawa jest bardziej ekscytująca
No a wadą jest oczywiście cena. Sam aparat jest taniutki, ale odbitka to koszt min. 3 zł. Mimo wszystko polecam. Może nie do użytku codziennego, bo można by zbankrutować, ale raz na jakiś czas parę zdjęć nikogo nie zabije
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).