Krzysiu, ale chyba nie będziesz sie kłócił ,że zdjęcia robione lustrzanką ,są poprostu lepsze
http://a.eu.fotka.pl.s3.a...0724916_640.jpg
Laska robiła to zdjęcie k550i. Sony Ericssonem.
Jakieś takie ładne kolory wyszły...
a moim a640 jakieś takie nie fajne wychodzą..
Tym Sony Ericssonem właśnie takie zdjęcia wychodzą bez programów.
Ja mam aparat za dużo kasy dość ,bo ponad 1000 ,a widze że aparaty typu Nikon ,Sony DSC-W110 ,co są za 400 złotych ,robią ładniejsze zdjęcia ;/
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
czytam te wypociny i sądzę, że autorka ma bardzo złe podejście do fotografii
prosisz o pomysły do zdjęć chcąc, aby to było coś od Ciebie.
narzekasz na sprzęt chociaż z doświadczenia wiem, że najwięcej na brak profesjonalnego sprzętu narzekają osoby, które nawet nie wiedzą co to przysłona
kiepsko też jeśli nie potrafisz odróżnić kolorów wyciąganych przez aparat (i balans bieli) od zwykłych filtrów w photoshopie
nie warto na siłę szukać pomysłów, kończy się na sesji przy torach z kolorową parasolką w ręku, czy inne szalone zdjęcia trzynastek.
mówi to zaje***ta przyszła absolwentka szkoły foto, więc wiecie
laska..
widze że co pisze ,to ty masz do mnie jakiś problem..
pisze tu po to ,zeby sie dowiedzieć co zrobić ,a nie zeby czytać twoje teksty na temat jaka to zła jestem.
weź w końcu odbij ode mnie ;//
i gdybyś< nie umiała liczyć ,mam 16 lat ,a nie 13.
Wysłany:
2009-09-25, 17:25
jak dla mnie Canon Powershot to jest świetny aparat przecież (przynajmniej jak dla mnie ) .
Czarna naprawdę nie masz na co narzekać. Niektórzy mają gorsze a robią naprawdę fajne zdjęcia. Parę razy wspomniano tu już że to nie aparat robi zdjęcia tylko fotograf. Poza tym poprzeglądaj zdjęcia innych fotografów, a pomysły przyjdą same.
rashell tak z ciekawości do jakieś szkoły się wybierasz, jesli można spytać
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).