Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-02-17, 12:39
Yzoja, wiesz... Ogólnie to chodzi o to, że najzwyklejszym aparatem można robić dobre zdjęcia. Może w nocy rzeczywiście ciężko, ale aparaty głównie służą do robienia zdjęć za dnia .
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-02-17, 12:48
przede wszystkim do robienia nocnych zdjęć należy posiadać statyw. Yzoja, jeżeli masz problem ze swoim aparatem, to zaloguj się na jakieś forum kodaka, tam na pewno znajdziesz pomoc. ja mam kompakt kodaka i moim zdaniem te aparaty są dobre. mają intuicyjne menu więc są małe problemy z ustawieniem aparatu. reszta zależy od fotografa
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).