http://htsz.blip.pl - założony dawno temu, wznowiony bo zauważyłem aktywność Asi i Agaty. Prowadzony od czasu do czasu, ale mam zamiar zwiększyć natężenie już sobie dodałem widget na fotologa
Blogowicz także ma swojego blipa, którym zarządzam ja.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja też posiadam, zarejestrowałam się przed Bożym Narodzeniem, a linka podesłał mi Krzysiek, nawet wygrałam blipbombkę i tak już zostało. Chociaż stosunkowo rzadko tam pisze, a to pewnie dlatego, że nie mam komputera zawsze przy sobie. Dla mnie to taki dodatkowy komunikator.;-)
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
No tak, masz rację, na nk też fotki nastolatek nie zaśmiecalyby mojego profilu.
W sumie nie ma się co przejmowac tym co się dzieje na portalach społecznościowych.
Bo róznie tam bywa.
jak na razie facebook zajmuje pierwsze miejsce na moim rankingu, na drugim twitter, a reszty nie mam
______________________________________________________ Trzeba się kształcić aby stać się zajmującym towarzyszem dla samego siebie ( Kotarbiński)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2010-06-10, 11:28
Założyłam sobie dzisiaj Blipa, bo myślę, że byłaby to dla mnie miła sprawa - krótkie zdania, krótkie zdarzenia, nie rozpisywać się, ale... co jakiś czas pojawiający się komunikat "Blip jest przeciążony" przypomina mi starego myloga i gorączkę z nim związaną ==
A szkoda :<
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-06-10, 14:38
Rododendron, mi to już dość dawno się nie wyświetliło O.o trafiłaś na zły okres.
Ale nie ma co porównywać do myloga, tak się dzieje, bo jest na raz za dużo ludzi ^^
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).