Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2007-05-31, 00:37 Tinky Winky gejem ?!
|
|
|
co wy myślicie o tej całej akcji ?
mimo, że to ponoć nie pierwsze zgłoszenie odnośnie Tinkiego uważam, że to przesada.
Znowu się z nas śmieją na świcie, jakiś czas temu z giertycha i jego ewolucji, ostatnio z premiera, który nie posiada konta a teraz to...
Z tego co się dowiedziałem to dzieci lubią przedmioty, w których można coś schować. Mój kuzyn, który oglądał tą bajkę nałogowo relacjonował zawsze swojej mamie z wielkim przejęciem to co się działo w bajce, i to jakie niesamowite rzeczy Tinky wyczarowuje z tej torebki.
w internecie oczywiście krąży już wiele fotomontaży, wsadzono Tinkiego na plakaty, te które niedawno wywieszone były na ulicach odn. homoseksualistów.
na stronie http://bajki.niedlaidiotow.pl/ przygotowałem małą ankietę, zapraszam do głosowania.
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|