Wysłany:
2008-09-25, 14:48[reklama] 10 lat Media Markt - Gracjan Roztocki
mediamarkt nie uwalnia się od swojej etykietki sklepu "nie dla idiotów i tak się zastanawiam czy biorący udział w najnowszej reklamie Gracjan Roztocki ma tego świadomość...
Gracjan zrobił już karierę w internecie teraz ma swoje 5 minut w tv.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-09-25, 15:30
zwyczajnie MediaMarkt wykorzystuje go (ja tam nie wiem kto to i raczej nie chce wiedzieć) do zarobienia kasy.
szkoda tylko, że w tak prymitywny sposób.
Prymitywem nazwalbym rowiez osoby biorace w tym wszystkim udzial m.in. tego Gracajan.
Moze maja jakies i nawet nie tylko jakies wyksztalcenie, ale samym udzialem w tej reklamie pokazuja jakimi sa ludzmi, taka jest moja opinia i raczej ona sie nie zmieni.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Wysłany:
2008-09-25, 16:05
m@tarci, bo to są prości ludzie (chodzi mi o znaczenie w pozytywnym aspekcie) i dla nich wystąpienie w TV to już wielki hajwaj - a jak kasę za to dostają, to widzisz co się dzieje - nie myślą o konsekwencjach swojego wyboru.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Htsz, znasz takie powiedzenie jak ''nie dolewaj oliwy do ognia''?
http://pl.youtube.com/watch?v=xrftV4z9qJE
To nie jest takie zle^^ normalnie powiedzialbym ze to debil, jednak w jego ''sztuce'' bylo to cos, cos co jest anty-gracjanowskie.
teneniel napisał/a:
bo to są prości ludzie (chodzi mi o znaczenie w pozytywnym aspekcie)
W tej chwili troche mnie rozbawilas, moze sa to normalni ludzie, ktorzy maja poukladane w glowie?
Dobrze napisalas ze nie mysla o konsekwenjcjach swojego wyboru, ale zapomnialas dodac ze oni w ogole nie mysla.
P.S i kazdy mi sie dziwi ze ja do wszystkiego podchodze sceptycznie i jestem tak negatywnie nastawiony, ale jak mam byc ''pozytywnie nastawiony'' do tekiego czegos?
Wysłany:
2008-09-25, 17:41
m@tarci napisał/a:
W tej chwili troche mnie rozbawilas, moze sa to normalni ludzie, ktorzy maja poukladane w glowie?
Dobrze napisalas ze nie mysla o konsekwenjcjach swojego wyboru, ale zapomnialas dodac ze oni w ogole nie mysla.
eeee?
powiem ci coś - oni myślą! tylko zupełnie w innym kierunku, niż ty na przykład.
nie zrozumiałeś o czym mówię, mat...
człowiek prosty w pozytywnym znaczeniu nie jest człowiekiem pozbawionym rozumu - wręcz przeciwnie - są przyjacielsko nastawieni, ufni, pomocni i niestety bardzo często naiwni w relacjach międzyludzkich. ich rozumowanie nie jest tak bardzo rozbudowane jak np. twoje - każdą sprawę rozpatrują na swój sposób - prosty sposób - dla nich przeważnie albo coś jest białe, albo czarne - nie odnajdują pomiędzy tym szarości - dlatego bardzo dużo takich osób decyduje się na coś, tylko dlatego, że jest dla nich dobre, albo złe; w tym przypadku, dla tego pana wystąpienie w tej reklamie mogło być pozytywnym doświadczeniem, mimo, że nie wziął pod uwagę możliwych przykrych konsekwencji.
przedstawiłam to dość jasno, czy wg. twoich słów mam zaliczyć cię do "prostych" ludzi ale w mniej pozytywnym znaczeniu ? ;P
Zrozumielame, ale imo i zdaniem ok.90% ludzi, jest to zle myslenie, oczywiscie nie narzucam nikomu mojego toku myslenia, ale robienie z siebie posmieliska i debila, nie uchodzi za normalne, naprawde, uwierz mi.
teneniel napisał/a:
czy wg. twoich słów mam zaliczyć cię do prostych ludzi ale w mniej pozytywnym znaczeniu ? ;P
To wylacznie twoja opinia i nic mi do tego.
A z twoich slow wynika jedynie to ze sa oni uposledzeni psychicznie, nie wiem jaki mozna miec swiatopoglad, ale ten czlowiek ma 44lata, do cholery on nie ma 5 lat i chyba bral i bierze udzial w zyciu spolecznym czy moze jest/byl izolowany przez te wszystkie lata i trzymany w klatce?
Nie ma na to zadnego wytlumaczenia, jedynie co mogloby go wytlumaczyc to specjlane papiery z poradni psychiatrycznej, mozliwe jest to ze jest zacofany w rozwoju lub zatrzymal sie na nim w wieku 5 lat, co zreszta widac.
[ Dodano: 25-09-2008, 19:31 ]
Cashee napisał/a:
nie wiem co oni w tym widzą. Ani to śmieszne, ani fajne...
Cashee, co ty gadasz??? przeciez jest on pozytywnie nastawiony na swiat, czy ty tego nie widzisz? on jest zaje***ty, bawi i uczy, wprost uwielbiam ludzi ''pozytywnie zakreconych''. FUCK YEAH \m/
Nie widzę, że jest pozytywnie nastawiony na świat. Obraża wszystkich ludzi, którzy się jakby to ująć "nieudali", a ty twierdzisz że to jest pozytywne. A może to był sarkazm Matarci?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).