Wysłany:
2010-01-11, 03:12[wideo] Dzieci podbijają Youtube - zabawne filmy
Niedawno na forum dodałem film pt. "The Evil Eye" w którym mały człowieczek niczym aktor pokazuje groźną minę. Kiedyś przy okazji prezentacji najczęściej oglądanych filmów na YT mieliśmy okazję zobaczyć także filmiki: "Charlie bit my finger - again !" z dwójką małych anglików oraz "hahaha" ze śmiejącym się bobasem.
Dzisiaj trafiłem na filmik, który ma już ponad 34mln wyświetleń -> "I don't like you Mommy" 3 letni chłopczyk mówi co myśli o swojej mamie.
na końcu fajnie mówi "I love you too but i don't like you all the time"
znacie jeszcze jakieś zabawne filmiki tego typu? może jakieś po polsku?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-02-07, 11:30
Bartek napisał/a:
ostatni film najlepszy
tak xD rozbroił mnie
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2010-02-10, 19:38
To ja pisałem nie Htsz, Krzysiek
Na pewno dużą popularnością do tej pory cieszy się owa dwójka chłopców, lecz czy o taką popularność im chodziło to nie wiem . Wstawiam zdjęcie bo jakoś nie mam ochoty drażnić ani siebie ani was
kamerzysta prosi dziecko (chłopca) żeby powiedział "kocham lazanię" a co z tego wyszło ?
niestety nie znalazłem oryginału na yt (ma około 7s), poniżej remiks tej wypowiedzi:
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-09-23, 11:39
znieczulenie ogólne tak działa - nic nadzwyczajnego.
dziwi mnie tylko, że ludzie się dziwią - to całkowicie normalna reakcja i zazwyczaj po wybudzeniu jeszcze jakiś czas można być "na haju".
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).