miałem okazję oglądnąć kilka odcinków Zabójczych umysłów na tvp2 (ale oglądałem to także wcześniej) i bardzo mi się podobało. Z tego co widzę na opisie iitv obsada inna a jak z fabułą? to rzeczywiście zbrodnie pokazane okiem sprawcy czy tylko taki chwytliwy tytuł? napiszcie coś więcej o tym serialu własnymi słowami
p.s. z tego co widzę jak się ktoś nie załapie w środę to ma jeszcze w niedzielę po 22.00 powtórkę, niestety ja nie mam AXN
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Mnie się podoba formuła obu seriali - ważna jest strona psychologiczna, tworzenie profili, a nie same badania DNA i pościgi za zbrodniarzami (co mi się już trochę znudziło po wszelakich CSI). Dużym atutem jest też dość mroczny klimat - w końcu sprawcami są seryjni mordercy a nie złodzieje czy jacyś oszuści.
Co do spin-offu, obsada jest inna, pomijając Garcię, która wspomaga zespół komputerowo, na razie bohaterowie wydają mi się mniej interesujący - ale widziałam dopiero 2 odcinki, więc w sumie trudno oceniać. A z tym "okiem sprawcy", to raczej bardziej chwytliwy tytuł, owszem pojawia się na początku fragment zbrodni czy jakieś rozmowy mordercy, ale (przynajmniej na razie) jest to w takim stopniu jak i było w zwykłych "Zabójczych umysłach".
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
ja lubię jedynie CSI Las Vegas - najlepiej przygotowane (fabuła, otoczka) i też pojawiają się wątki psychologiczne.
To jest kontynuacja tamtego czy będzie traktowane jako równoległe serie? chociaż jak pani informatyk jest w tym nowym to wygląda na kontynuację z nową obsadą.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
ma najlepszy klimat z CSI zdecydowanie moje ulubione.
Htsz napisał/a:
o jest kontynuacja tamtego czy będzie traktowane jako równoległe serie? chociaż jak pani informatyk jest w tym nowym to wygląda na kontynuację z nową obsadą.
chyba raczej ma być równoległe, po prostu inna komórka FBI zajmująca się tworzeniem profili, a Garcia jest łącznikiem - coś jak w CSI właśnie, podejrzewam, że w którymś odcinku ekipy mogłyby się spotkać.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Mnie sie mega podoba w sensie gry aktorskiej tej ciemnoskory aktor.Fajnie sie sprawdza w takich rolach.A czy on grał w jakims filmie ?Bo cos ta jego twarz taka znajoma...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).