Sudacz [Usunięty]
|
Wysłany:
2011-12-25, 02:27 Blog Katalog - blog z galerią zdjęć do prezentacji biżuterii
|
|
|
Witam, mam problem ze znalezieniem odpowiedniego bloga, już nawet zaczynam wątpić w istnienie takowego.
Interesuje mnie założenie bloga w formie katalogu. Ponieważ robię biżuterię chciałabym to jakoś zaprezentować,jednak blogi typu pinger, onet które są w formie tasiemca są mało wygodne dla "klienta".
Zaprezentowałam mniej więcej o co mi chodzi na załączonym obrazku
Prosty w obsłudze z możliwością jakiejś tam zmiany oprawy graficznej, możliwość wrzucania fotek bez ograniczeń, z dysku nie z koniecznością wstawiania na imageshack'a czy coś w ten deseń no i najważniejsze żeby miał ten podział na kategorie, takie foldery. Zależałoby mi też na tym, żeby nie był to jakiś bardzo społecznościowy blog, bez komentarzy, znajomych.
Wiem, że najprościej byłoby założyć stronę internetową jednak o ile dobrze się orientuję są one albo płatne, albo mają nieziemskie ograniczenia.
Nie interesują mnie strony typu deviantart czy digart, to ma być darmowa, łatwa w obsłudze stronka orientacyjna prezentująca moje wyroby. Wiem że to szukanie igły w stogu siana, ale jeżeli ktoś zna fajną opcję to prosiłabym o pomoc :3
|
|